Sinema tarihinin en büyük oyuncuların biri olan Al Pacino'yu birkez daha bugün televizyonda izleme fırsatı elimize geçmiş durumda. Dönüm Noktası ya da orijinal adıyla The Humbling filminin başrolünde ünlü yıldız yer alıyor.

Beyaz TV'de bugün izleyiciler ile buluşacak olan film hakkında pek çok soru izleyicilerin kafasındayer etmiş durumda. Saat 19.30'da başlayacak olan Dönüm Noktası filminin konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi gibi sorulara sizler için yanıt arayacağız.

Dönüm Noktası (The Humbling) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Dönüm Noktası Filmi Nerede Çekildi 11

Dönüm Noktası (The Humbling) filminin konusu ne?

Dönüm Noktası, Barry Levinson'ın yönettiği, senaryosunu Buck Henry ve Michal Zebede'nin yazdığı, Philip Roth'un 2009 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan 2014 yapımı komedi-drama filmidir.

Film 2014 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Özel Sunumlar bölümünde ve 71. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Yarışma Dışı bölümünde gösterildi. Film 23 Ocak 2015'te Millennium Films tarafından gösterime sunuldu.

Dönüm Noktası filminin konusu ise şöyledir;

Simon Axler, bunama nöbetlerinden muzdarip, yaşlanmakta olan bir aktördür. Bir Broadway oyunu sırasında yaşadığı bir olaydan sonra akıl hastanesine yatırılır, ardından evine döner ve Hemingway tarzında intiharı düşünür.

Eski bir arkadaşının ahlaksız biseksüel kızıyla bir ilişki yaşamaya başlayınca dünyası yıkılmaya başlar. Axler'in seyircileri ve oyuncu arkadaşları bile neyin gerçek olup neyin olmadığından emin olamadan sahnede sona erer.

Dönüm Noktası (The Humbling) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Dönüm Noktası Filmi Nerede Çekildi 22

Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor? Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor?

Dönüm Noktası (The Humbling) filminin oyuncuları kimler?

Filmin oyuncu kadrosu hakkında da çok fazla soru soruluyordu. Dönüm Noktası filminde yer alan oyuncular aşağıdaki isimlerdir;

  • Simon Axler rolünde, Al Pacino
  • Pegeen Mike Stapleford rolünde, Greta Gerwig
  • Louise Trenner rolünde, Kyra Sedgwick
  • Asa Stapleford rolünde, Dan Hedaya
  • Carol Stapleford rolünde, Dianne Wiest
  • Jerry rolünde, Charles Grodin
  • Dylan Baker, Dr. Farr rolünde
  • Sybil rolünde, Nina Arianda
  • Prens rolünde, Billy Porter
  • Mary Louise Wilson, Bayan Rutledge rolünde

Dönüm Noktası (The Humbling) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Dönüm Noktası Filmi Nerede Çekildi 33

Dönüm Noktası filmi nerede çekildi?

Al Pacino'nun ustalık eserleri arasında gösterilen filmin yayınlanma tarihi 2014 yılı olarak biliniyor. Film hakkında bir diğer önemli nokta ise Al Pacino'nun otobiyografisi olarak görülmesi. Amerika Bİrleşik Devletleri'nde çekilen filmin tüm hakları ise Millennium Films'e aittir.

SON OLARAK DÖNÜM NOKTASI FİLMİNİN FRAGMANINA GÖZ ATALIM...

Editör: Abdullah Akar