Deprem uzmanı uyardı: Hazırlıklı olun!" Deprem uzmanı uyardı: Hazırlıklı olun!"

Dream Games, merkezi Türkiye'de bulunan mobil bulmaca oyunları geliştiren oyun geliştirme şirketidir. İstanbul ve Londra'da da ofisleri bulunmaktadır. Bu yazımızda Dream Games satıldı mı? Dream Games kimin? Sahibi kimdir? gibi sorulara cevap vereceğiz.


Dream Games

Dream Games, merkezi Türkiye'de bulunan mobil bulmaca oyunları geliştiren oyun geliştirme şirketidir. Şirket 2019 yılında kurulmuştur. İstanbul ve Londra'da da ofisleri bulunmaktadır.

Yönetim kurulu üyeleri arasında Muhammet İkbal Namlı, Hüseyin Eren Şengül gibi deneyimli isimler ve İngiliz yatırımcı Michael Koon Wah Cheung bulunmaktadır.

Dream Games satıldı mı Dream Games kimin sahibi kimdir 1

Dream Games satıldı mı?

Hayır şirket satılmamıştır. Dream Games, son günlerde satıldığına dair çıkan iddiaları yalanladı. Ayrıca şirket, resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, çıkan iddiaları yalanladı. İddiaları yayanlar hakkında ise yasal işlem başlatacaklarını belirtti.

Dream Games kimin? Sahibi kimdir?

Soner Aydemir (1)

Şirketin kurucusu Soner Aydemir'dir. Soner Aydemir 1989 doğumludur. 34 yaşındadır. Ayrıca Soner Aydemir şirketin CEO'sudur. Soner Aydemir Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 2011 yılında Microsoft'ta stajını yapan Aydemir, Rocket Internet Türkiye ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika biriminde 1 yıl Operasyon Uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra 5 ay Trendyol'un Operasyon Analistliği görevini yürüttü. 

Kariyerinin dönüm noktası ise 2013 Ocak ayında Peak Games'e pazarlama uzmanı olarak katılması olmuştur. Daha sonra oyun sektöründe kendi projesini geliştirmek için Peak Games'teki arkadaşlarıyla birlikte Dream Games'i kurmuştur. Aydemir, herkesin eşit hisseye sahip olduğu şirketi 2 yıl içerisinde unicorn'a dönüştürmeyi başarmıştır.

Dream Games Ekibi

Kaynak: Haber Merkezi