Sarıgöl Emcelli Ortaokulu velilerinin başvuru tarihini kaçırmaları sonucu LGS sınavına girememe tehlikesi yaşayan öğrenciler, Okul Müdürü Gökhan Yıldırım'ın girişimleri ile rahat bir nefes aldı. LGS son müracat tarihini kaçıran veliler, soluğu Okul Müdürü Gökhan Yıldırım'ın yanında aldı.

Veliler, bu durumun öğrencilerini zor durumda bıraktıklarını ifade ederek; "LGS için başvuru yapmamız gerekiyordu, ancak biz son müracat tarihini kaçırdık. 13 öğrencimiz sınavlara girememesi tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Her veli öğrencisinin sınava kabulü için dilekçe yazarak okul müdürümüz Gökhan Yıldırım'a verdi. Sağolsun Okul Müdürümüz bu işin takipçisi oldu. Öğrencilerimizin tamamı yarın yapılacak LGS sınavına katılacaklar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dediler. 

Öğrenci velileri, olayın ilk çıktığı zaman yanlış bilgilendirmeden ötürü, Okul Müdürü Gökhan Yıldırım'ın bu işin sorumlusuymuş gibi kamuoyuna lanse edildiğini de hatırlatarak; "Oysa okul müdürümüzün bu yaşanan olaylarla bir ilgisi yok. Biz kendisinden herkes adına özür diliyoruz. Sağolsun olaydan sonra tüm enerjisini harcayarak öğrencilerimizin sınava girmesini sağladı" dediler. 

Müjdeli haberi haber sitemiz imtiyaz sahibi Mustafa Uçar ile paylaşan Emcelli Ortaokulu Müdürü Gökhan Yıldırım; "Öğrenci velilerimizin zamanında müracat yapmadığını duyduğumda bir eğitimci olarak çok üzüldüm. Velilerle hemen iletişime geçtik. Sınav müracatlarını öğrenci ya da velisinin yapması gerekiyor. Okul idaresi olarak biz sadece yapılan müracatları onaylama makamıyız. Okul idaresi olarak öğrencilerimizi sınava katabilmek için neler yapabiliriz arayışına girdik. Velilerin bize verdiği dilekçeler ile İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine durumu bildirdim. Yapılan görüşmeler sonucu öğrencilerimizin müracat kayıtları yapıldı ve sınava girmeleri sağlandı. Yarın tüm öğrencilerimiz eksiksiz sınava katılacak" dedi.