Dünyaca ünlü şarkıcı Eminem bulduğu her fırsatta kızının hayatını değiştirdiğini söylüyor. Kızına olan sevgisini hiç saklamayan Grammy ödüllü rapçinin ona adadığı birçok şarkısı var. Hatta kızı henüz altı yaşındayken birlikte söyledikleri My Dad's Gone Crazy şarkısı yayınlandığı dönemde oldukça popüler olmuştu.

Eminem’ın ilham perisi artık büyüdü ve sosyal medyada paylaşımlarıyla fırtınalar estiriyor. Gelin, Eminem’ın kızı kimdir sorusuna birlikte cevap arayalım.

Eminemin Kizi Kimdir

Eminem'in Kızı Kimdir?

Eminem’ın çok sevdiği kızının kim olduğunu merak edenler Eminem’ın kızı kimdir sorusuna yanıt bulmak istiyor. Ünlü rapçinin birçok şarkısını adadığı kızının adı Hailie Jade. 25 Aralık 1995’te Detroit’te doğdu.

Birçok kişi onu altı yaşındayken babasıyla birlikte söyledikleri My Dad's Gone Crazy isimli parçayla tanıdı. Babasına başta "97 Bonnie and Clyde" ve "Castle" olmak üzere birçok şarkıda ilham verdi. Hatta Eminem’ın bazı parçalarında Hailie’nin henüz bebekken çıkardığı sesler duyulabiliyor.

Eminemin Kizi Kimdir 6

Hailie Jade Eğitimi ve Kariyeri

Çok başarılı ve aktif bir öğrencilik hayatı olan Hailie Jade lise eğitimini Michigan’daki Chippewa Valley Lisesi’nde aldı. Burada Ulusal Onur Derneği (NHS), sanat kulüplerine üye oldu. Ayrıca okulun voleybol takımında yer aldı. Liseyi en büyük başarı seviyesi olan yüksek şeref öğrencisi olarak bitirdi.

Motosiklet kaskı nasıl olmalı? Hangi kask Daha Güvenli? Motosiklet kaskı nasıl olmalı? Hangi kask Daha Güvenli?

Daha sonra lisans eğitimi almak için Michigan Eyalet Üniversitesi’ne gitti. Burada küçük yaşlardan beri ilgi duyduğu psikoloji alanında eğitim aldı. Üniversitede de aktif bir öğrenci olan Hailie Jade, bir kadın kardeşliği topluluğu olan Zeta Tau Alpha’ya katıldı.

Bu topluluğun bir üyesi olarak kadınların dayanışma, liderlik gelişimi, akademik başarı ve toplumda aktif rol konularında gelişimine katkıda bulundu.

Lisans eğitimi boyunca da oldukça başarılı bir öğrenci olmaya devam etti. Psikoloji bölümünden 3,9 ortalama ile mezun oldu.

Hailie Jade sosyal medyada da oldukça popüler. Sadece Instagram’da üç milyondan fazla takipçisi var. Her paylaşımı yüz binlerce beğeni alıyor.

Ayrıca 2022 yılında uzun süredir çok yakın bir arkadaşı olan Brittany Ednie ile birlikte Just A Little Shady adında bir podcast programı başlattı.

İlk bölümde ünlü bir rapçinin kızı olarak büyümenin nasıl bir şey olduğunu aşağıdaki gibi anlatmıştır.

  • ‘’Küçükken normal bir hayatı olduğunu düşünüyormuş. Ancak şimdi geriye dönüp baktığında yaşamının son derece farklı olduğunu fark ettiğinden bahsediyor. Mesela bir gün Eminem küçük Hailie Jade ve arkadaşı Brittany Ednie’yi limuzinle Disneyland’e götürmüş. Orada Hailie ve arkadaşı için özel prenses kıyafetleri varmış. Daha sonra birlikte prenses çay partisi yapmışlar.’’

Sosyal medya fenomenliğinin dışında aşk hayatı da gayet yolunda gidiyor. 2016 yılında üniversite tanıştığı Evan McClintock ile uzun süreli bir ilişkisi var. Hatta çift, geçen yıl şubat ayında nişanlandılar.

Eminemin Kizi Kimdir 4

Eminem’ın Kızı Kaç Yaşında?

Eminem’ın kızı kimdir sorusuna cevap bulanlar Hailie Jade’in kaç yaşında olduğunu da merak ediyor. 1995 yılında Detroit’te doğan Hailie Jade şu anda 28 yaşında. 25 Aralık tarihinde 29 yaşına girecek.

Hailie Jade Annesi Kim?

Eminem’ın çok sevdiği kızının annesinin kim olduğu da sıkça merak ediliyor. Hailie Jade’in annesi, ünlü rapçinin yıllardır bir ayrılıp bir barıştığı eski eşi Kimberly Anne Scott.

Kimberly Anne Scott, 9 Ocak 1975’te Michigan’da doğdu. Dawn adında ikiz kız kardeşi var. Öz babasının kim olduğuyla ilgili bilgi bulunmuyor. 1988 yılında kardeşiyle birlikte alkolik üvey babaları yüzünden evden kaçtılar. Daha sonra Detroit’in dışındaki bir gençlik sığınma merkezine yerleştiler.

13 yaşındayken bir partide o zamanlar Marshall Mathers olarak bilinen Eminem ile tanıştı. Kalacak yeri olmadığını öğrenen Eminem onu ailesiyle birlikte yaşaması için evine davet etti. Yıllar içinde aralarında başlayan aşk ile evlendiler. Bu evlilikten herkese Eminem’ın kızı kimdir sorusunu sorduran Hailie Jade doğdu.

Eminem ile en son 2006 yılında boşandılar. O tarihten sonra bir daha evlenmedi.

Eminemin Kizi Kimdir 5

Eminem'in Kaç Çocuğu Var?

Ünlü rapçinin Alaina Marie Scott, Hailie Jade ve Stevie Laine Scott adında üç çocuğu var. Sadece Hailie Jade, Eminem’ın öz çocuğu. Alaina Marie, Kimberly Anne’in ikiz kardeşinin kızı. Stevie Laine ise Kimberly Anne’in başka bir birliktelikten olan çocuğu.

Eminem'in kızı kimdir, kaç yaşında, Hailie Jade annesi kim, Eminem'in kaç çocuğu var sorularını sizler için yanıtladık!