Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever geçtiğimiz günlerde ikiz kızlarıyla olan pozlarını paylaştı. Hayranlarının beğeni yağmuruna tuttuğu paylaşımdan sonra birçok kişi Seray Sever’in eşi Eray Sünbül kimdir diye sormaya başladı.

Bu yazımızda Seray Sever’in eşi hakkında merak edilen sorulara yanıt aradık.

Eray Sunbul Kimdir 7

Seray Sever Eşi Kim? Eray Sünbül Kimdir?

Dadı ve Kurtlar Vadisi gibi ünlü dizilerle adını duyuran Seray Sever televizyon ekranlarının en sevilen isimlerinden birisi.

Oyunculuğun yanında sunduğu programlarla da adından söz ettiren Seray Sever son olarak Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan gibi isimlerle Dünya Güzellerim Tatilde programında yer aldı. Ünlü sunucu ve oyuncu şimdilerde ise ikiz kızlarıyla tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapmaktan geri kalmıyor.

Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla birlikte verdiği pozlar çok beğenilen ünlü oyuncu mutlu aile yaşantısıyla da övgü alıyor. Ünlü sunucunun hayranları da Seray Sever’in eşi Eray Sünbül kimdir diye merak ediyor.

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan kimdir? Nerelidir? Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan kimdir? Nerelidir?

Seray Sever, 2014 yılında oynadığı Manda Yuvası filminin setinde kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile tanıştı. Daha sonra aralarında bir yakınlaşma yaşandı ve sevgili oldular. İkili, dört yıl süren birliktelikten sonra 2018 yılında dünyaevine girdi.   Seray Sever ve Eray Sünbül çiftinin 2022 yılında ikiz kız çocukları doğdu. Kızlarına Sofia ve Alya isimlerini verdiler.

Seray Sever, bir röportajında Eray Sünbül’le olan ilişkisi hakkında şu sözleri söyledi:

  • “Bu aşkı 40 yıldır bekliyordum. İlk defa birini bu kadar sahiplendiğimi, sahiplenildiğimi ve koşulsuz sevgiyi hissediyorum. Ben yaş olarak daha büyüğüm ama Eray daha ağır. Ben hiperaktifim. Beslenmeme, spora çok dikkat ederim. Makyajla yatmam, meditasyon yaparım. Huzurun olduğu yerde beden kendini yaşlandırmıyor.”

Eray Sunbul Kimdir 6

Seray Sever’in Eşi ile Aralarında Kaç Yaş Var?

Eray Sünbül kimdir sorusunun ardından en çok merak edilen konu Seray Sever ile aralarındaki yaş farkı.

Eray Sünbül ile Seray Sever, 2014 yılında Manda Yuvası filminin çekimleri sırasında tanışıp 2018’de dünyaevine girdiler.

Seray Sever’in bir röportajında aktardığına göre Eray Sünbül kendisinden 10 yaş küçüktür.

Eray Sünbül Kaç Yaşında?

Yaklaşık 10 yıldır Seray Sever ile mutlu bir birliktelik yaşayan Eray Sünbül’ün kaç yaşında olduğu merak ediliyor.

Eşi Seray Sever’den 10 yaş küçük olan Eray Sünbül şu anda 41 yaşındadır.

Eray Sever hakkında sıkça sorulan soruları cevapladıktan sonra Seray Sever’in kim olduğunu kısaca hatırlayalım.

Eray Sunbul Kimdir 2

Seray Sever Kimdir?

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu bitirdikten sonra Doğuş Lisesi’ne girdi.  Lisede oldukça başarılı bir öğrenci olan Seray Sever TÜBİTAK Matematik Ödülleri’nde derece aldı.

Liseden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’ne girdi. Burada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Ekonomi alanında lisans eğitimi aldı. Televizyon ekranlarına ilk kez TRT’de yayınlanan Popstop programının sunucusu olarak çıktı.

Daha sonra çeşitli dizi, film ve televizyon programlarında yer aldı. 1994 yılında Uğur Kozanoğlu ile ilk evliliğini yaptı. Beş yıl yıl süren bu evlilik 1999’da sona erdi. 2001 ile 2002 yılları arasında Gülben Ergen, Kenan Işık ve Haldun Dormen ile birlikte Dadı dizisinde oynadı.

Bu dizideki performansıyla büyük ün kazandı ve arka arkaya pek çok dizide rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuğa da devam eden Seray Sever son olarak Dünya Güzellerim Tatilde programında Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan gibi isimlerle birlikte yer aldı.

Eray Sunbul Kimdir 4

Seray Sever Kaç Çocuğu Var?

İkiz çocuklarıyla verdiği pozlar çok beğenilen Seray Sever’in kaç çocuğunun olduğu merak ediliyor.

2018 yılında Eray Sünbül ile dünya evine giren ünlü sunucu ve oyuncunun iki çocuğu var. Çocuklarının isimleri Sofia ve Alya’dır.

Eray Sunbul Kimdir 3

Seray Sever Kaç Kez Evlendi?

Eşi Eray Sünbül ve çocuklarıyla birlikte mutlu aile yaşantısıyla dikkat çeken Seray Sever iki kez evlendi.

İlk evliliğini 1994 yılında Uğur Kozanoğlu ile yaptı. Bu evlilik 1999 yılında sona erdi. Seray Sever ikinci evliliğini Eray Sünbül ile 2018 yılında yaptı.

Seray Sever’in eşi hakkında başta Eray Sünbül kimdir sorusu olmak üzere merak edilenleri yanıtladık.

Editör: Gulce Editor