Olay, Konak ilçesinin Zeytinlik Mahallesi'nde 21 Haziran akşamı gerçeklti. Alınan bilgiye göre, aralarında maddi sıkntılardan ötürü sözlü çıkan Fatma Kahraman(31) ve kocası R.K.(32)'nın kavgası büyümeye başladı.

Kavganın iyice büyümesinin ardından R.K., karısının başına tabancayla ateş etti. Silah sesinin duyan çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden ekipler Fatma Kahraman'ı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Genç kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Polis cinayet zanlısı kocayı yakalamak için çalışmalara başladı.

Antalya'ya Kaçmak Üzereydi

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmada R.K.(32) kameraların izlenmesi sonucunda Antalya otobüsünde yakalandı.

Gece 03.00'da Denizli otogarda yapılan operasyonda R.K., olayda kullandığı tabanca ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Tabancanın ruhsatsız olduğu belirlenirken R.K., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Kaynak: İHA