Olay, Biga ilçesi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir binanın 2. katında yaşayan İsmail Çakmak ve eşi Filiz Çakmak arasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktığı iddia ediliyor. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmesi nedeniyle baba İsmail Çakmak cinnet geçirdi.

A W239975 04

Baba İsmail Çakmak, evinde bulunan pompalı tüfekle eşi Filiz Çakmak'ı ve 8 yaşındaki oğlu B.Ç'yi öldürdü. Cinnet geçiren baba ardından kendi canına kıydı. Çevredeki vatandaşların tüfek seslerini duyması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Manisa'da o ihbar polisi harekete geçirdi Manisa'da o ihbar polisi harekete geçirdi

A W239975 03-1

Polis ekiplerinin eve girmesiyle İsmail Çakmak, Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç'yi kanlar içinde hareketsiz şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından İsmail Çakmak, Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç'yi hayatını kaybettiği belirtildi. 

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç'nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

A W239975 02-1

Kaynak: iHA