Silahlı saldırıda 1 kişi öldü 1'i polis 4 kişi yaralandı Silahlı saldırıda 1 kişi öldü 1'i polis 4 kişi yaralandı

Olay, Kuşadası ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta meydana geldi.  Eski koca sokak ortasında dehşet saçtı. Gecenin sessizliğini silah sesleri bozdu. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce eşinden boşanmış eski koca, karısına ve onun sevgilisine sokak ortasında kurşun yağdırdığı iddia edliyor.

Gece yarısı saat 01:30 sıralarında vatandaşlar silah seslerini duyunca kendilerini sokağa attılar. Yerde kanlar için yatan adam ve şaşkınlar içerisinde bir kadın bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sevgilisi hastaneye sevk edilidi. Şok geçiren kadın ise çevredeki vatandaşlar tarafından ssakinleştirildi. 

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemenin ardından olay sonrası silahı ile birlikte firar eden adamı yakalamak için çalışma başlatıldı. 

Evin önünde pusu kurmuş!

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, eski koca M.N. isimli kişi bir süre eşinden boşandığı, eşinin ise O.M isimli şahıs ile sevgili oldukları öğrenildi.  Kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen eski karısı ile sevgilisi O.M.’yi uzun süredir takip ettiği öğrenilen M.N.’nin gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta pusu kurduğu iddia edildi. O.M. ile eski karsını sokaktaki bir evden çıkınca kuşun yağdırmaya başlayan M.N. dehşet saçtı. Olayda O.M. başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda mermi isabet alınca ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken olayda kurşun isabet etmeyen ancak şok yaşayan kadının da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: iHA