Manisa’nın Sarıgöl, Alaşehir, Salihli, Kula ilçeleri ile Denizli’nin Acıpayam, Sarayköy, Buldan, Yenicekent ve Uşak’ın Eşme ilçelerinde sabah saat 09:39 sıralarında meydana gelen patlama sesi ve sarsıntının nedeni belli oldu.

Sabah saatlerinde şiddetli patlama sesi ve beraberinde meydana gelen sarsıntı nedeniyle korku ve panik yaşayan vatandaşlar patlama nedeniyle adeta deprem etkisi oluşturan sesin nedenini çokça merak ediyordu. Konuyla ilgili olarak resmi mercilerden de açıklama yapılmaması olaya farklı bir gizem katarken ihbar hatlarına gelen ihbarlar neticesinde gizemli sesin kaynağı belli oldu.

İlerleyen saatlerde sarsıntının sadece Manisa ilçeleri ve çevresinde değil, aynı saatlerde Antalya, Muğla ve Aydın’da da patlama ve sarsıntının meydana geldiği öğrenildi. İhbar hattına düşen ve bazı araç içi kameralarda yansıyan görüntülere göre yüksek sesli patlama ve sarsıntının nedeninin düşen göktaşlarının olduğu ileri sürüldü.

İhbar üzerine Jandarmanın yaptığı incelemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, aynı sesin diğer Ege ilçelerinde de duyulduğu öğrenildi. 

Victor Osimhen'i tribünden indiren kim? Adı ne? Fazlı Şahin kimdir? Victor Osimhen'i tribünden indiren kim? Adı ne? Fazlı Şahin kimdir?

İşte göktaşının düştüğü o görüntüler

Muhabir: Erdin Alkan