Yangın, Konya'nın Kulu ilçesinde  bağlı Karacadağ Mahallesi'nde bulunan bir müstakil evde sabah saatlerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre,  sabah saatlerinde Osman Yıldırım!a ait olduğu öğrenilen müstakil evde yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine intikal eden ekipler, yangını kontrol altına aldı. Yangını kontrol altına aldıktan sonra evde inceleme gerçekleştiren ekipler,vde yaşayan 80 yaşındaki Ayşe Yıldırım ile oğlu 45 yaşındaki Enes Yıldırım'ın cansız bedenini buldu. Ekipler, olay yerinde incelemerini gerçekleştirdikten sonra yaşamını yitiren anne ve oğlunun canezesini hastane morguna sevk etti.

Karacadağ Mahallesinde yaşayan İdris Çoban, yangının sabah 06.30'da çıktığını belirterek,""2 kişi vardı vefat etti. İçeri girdim, müdahale edecektik, yapamadık. Yapacak bir şey yok geri çıktım, ev yandı. Çay koymuşlar, unutmuşlar. O yüzden yangın çıktı. İçeride anne Ayşe Yıldırım bir de Enes Yıldırım vardı. Allah rahmet eylesin, böyle bir acı gördük." ifadelerini kullandı.
Olayla ilgili  soruşturmalar devam ediyor.

Ev Yangınında Anne Ve Oğul Can Verdi! (1)

Ev Yangınında Anne Ve Oğul Can Verdi! (2)

Ev Yangınında Anne Ve Oğul Can Verdi! (3)

Ev Yangınında Anne Ve Oğul Can Verdi! (4)

Ev Yangınında Anne Ve Oğul Can Verdi! (5)

Manisa'da 12 yaşındaki çocuk apartmanın bütün su sayaçlarını çaldı Manisa'da 12 yaşındaki çocuk apartmanın bütün su sayaçlarını çaldı

Kaynak: İHA