Süper Lig'in son iki sezonunu Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitiren Fenerbahçe bu sezon mutlak şampiyonluk parolası ile sezona başlangıç yapıyor. Sarı-lacivertli ekip uzun lig maratonunun ilk maçında kendi sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Ali Koç derbi öncesi takıma moral verdi Ali Koç derbi öncesi takıma moral verdi

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı öncesinde futbol severler çok fazla soro soruyorlar. Bizde sizler için bu sorulardan olan Fenerbahçe Adana Demirspor ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı saat kaçta, maçı hangi hakem yönetecek ve Fenerbahçe'nin eksikleri kimler sorusuna cevap vereceğiz.

Fenerbahçe Adana Demirspor Ilk 11 Maç Kadrosu 11

Fenerbahçe Adana Demirspor ilk 11 maç kadrosu?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Lille'e 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de o maçtan farklı bir 11'in sahada yer alması bekleniyor. Spor otoritelerine göre Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ilk 11'i şu şekilde olacak;

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Djiku, İsmail, Saint-Maximin, Tadic, İrfancan, En-Nesyri.

Transfer sezonunda istediği eklemeleri yapamayan Adana Demirspor'un ise maça şu kadro ile çıkması bekleniyor;

Adana Demirspor: Vedat, Gravillon, Semih, Manev, Mohammadi, Maestro, Michut, Rodriguez, Yusuf Sarı, Alioui, Barasi.

Fenerbahçe Adana Demirspor Ilk 11 Maç Kadrosu 22

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı saat kaçta başlayacak? Maçı hangi hakem yönetecek?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor kendi adına sezonun açılış maçında İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Maç Fenerbahçe Şükrü Sarçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maçı ligimizin tecrübeli hakemlerinde olan Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcı hakem pozisyonlarında ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara olacak.

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçında kimler eksik?

Fenerbahçe'de Lille maçında forma giyen oyunculardan bazılarının dinlendirelmesi bekleniyor. Bu oyunculardan birisi de Ferdi Kadıoğlu. Başarılı sol bekin transfer iddiaları da çokça basında yer alıyor. Bu nedenle Ferdi bu maça yedek başlayacak.

Fenerbahçe'de şüphesiz en dikkat çeken eksik ise sakat olan Fred. Brezilyalı süper yıldız Lugano maçında sakatlanmış ve yaklaşık 20 gün daha sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Diğer eksikler ise geçen sezondan cezaları bulunan yedek kaleci İrfancan Eğribayat ile Mert Hakan Yandaş. Bu oyuncular dışında tüm oyuncular Mourinho'nun görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecekler.

Fenerbahçe Adana Demirspor Ilk 11 Maç Kadrosu 33

Mourinho ilk lig maçında

Fenerbahçe ile bu sezon anlaşan teknik direktör Jose Mourinho ilk kez Türkiye liginde bir resmi maça çıkacak. Mourinho Fenerbahçe'nin başında 3 resmi maça çıkmış ve bunlardan 2'sini kazanırken 1 kezde sahadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Fenerbahçe Adana Demirspor Ilk 11 Maç Kadrosu 44

Saint-Maximin ve En-Nesyri Kadıköy'e çıkıyor

Fenerbahçe'nin şuana kadar yaptığı en sükseli transferler olan forvet En-Nesyri ve kanat oyuncusu Saint-Maximin Kadıköy'de ilk lig maçlarına çıkacaklar. Mourinho'nun iki oyuncuyu da çok fazla istediği söylenmişti. Oyuncuların ilk maçlarında sahaya koyacağı performanslar merakla bekleniyor.

Editör: Abdullah Akar