Fenerbahçe Beko, yeni sezona ligde ve Avrupa şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takım kadrosunu Bonzie Colson ve Davin Hall ile güçlendirmişti. Takımdaki önemli yıldızları ile de yola devam etmek isteyen Fenerbahçe forvet oyuncusu Nigel Hayes-Davis ile 3 yıl daha devam dedi.

Manisa BBSK bünyesinde tam 12 bin sporcu bulunduruyor Manisa BBSK bünyesinde tam 12 bin sporcu bulunduruyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Fenerbahçe Ailesi'ne 2022 yazında katılan ve gösterdiği performansla ekibimizin bu süreçteki başarılarının en önemli parçalarından biri olan Nigel Hayes-Davis ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu sözleşmeye göre Nigel Hayes-Davis, 2026-27 sezonunun sonuna dek formamızı giymeye devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Nigel Hayes-Davis geçen sezon Euroleague'de 33 maçta süre aldı ve 10.5 sayı, 4.3 ribaund, 1.5 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri ile oynadı. Davis ligde ise 21 maçta  10.29 sayı, 4.90 ribaund ve 1.76 asist ile oynadı.

Fenerbahçe Beko Nigel Hayes Davis Ile Devam Dedi 11

Kaynak: İHA