Kazma küreği eline alan futbolcular tesis çevresindeki çukurlarda parodi çekimi yaptı Kazma küreği eline alan futbolcular tesis çevresindeki çukurlarda parodi çekimi yaptı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 2. hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak.

Bu zorlu müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Kadir Sağlam yönetecek. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Kuyru Matsuki forma giyemeyecekken, yeni transfer Malcom Bokele’nin ise kadroda yer alacağı öğrenildi. 2 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Göztepe, satışa çıkan az sayıdaki bileti de kısa bir süre içerisinde bitirerek mücadeleyi kapalı gişe olarak oynayacak.

göztepe fenerbahçe maçı

İzmir ekibi, ligin ilk haftasında Antalyaspor beraberliğinden sonra Fenerbahçe’yi mağlup ederek sezonun ilk galibiyetine ulaşmak isterken, Fenerbahçe ise Jose Mourinho yönetiminde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Öte yandan Göztepe, Fenerbahçe ile İzmir'de karşılaştığı maçlarda sadece 1 kez kaybetti. Sarı-kırmızılılar, rakibiyle 4 kez berabere kalırken, 1 kez de yenmeyi başardı.

Ferdi ve Fred Kamp Kadrosunda

Fenerbahçe’de, Trendyol Süper Lig’in 2. maçında Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığından dolayı son maçta oynayamayan Ferdi Kadıoğlu ve Fred de kafilede yer aldı

Sarı-lacivertlilerin Göztepe maçı için kamp kadrosu şöyle:
“Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En Nesyri, Cenk Tosun.”

Fenerbahçe çıkış arıyor

Kaynak: İHA