Fenerbahçe ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyor. Sarı-lacivertli takım bu hedeflerini gerçekleştirmek adına transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Fenerbahçe'de tek eksik bölge olarak orta saha bölgesi görünüyor.

Yönetim buraya Mourinho'nun istediği oyunculardan birini getirmek istiyor. Bu bağlamda gündeme düşen son isim ise Guido Redriguez oldu. Fenerbahçe muhabrirlerinden Sercan Hamzaoğlu'nun verdiği habere göre Fenerbahçe bonservisi elinde olan oyuncuya resmi teklif yaptı. 

Bu haberin ardından Fenerbahçe taraftarları Guido Redriguez transferi hakkınd açok fazla soru sormaya başladı. Bizde sizler için Fenerbahçe Guido Rodriguez'i transfer edecek mi ve Guido Rodriguez Fenerbahçe'ye gelecek mi gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Guido Rodriguez'i Transfer Edecek Mi Guido Rodriguez Fenerbahçe'ye Gelecek Mi 11

Fenerbahçe Guido Rodriguez'i transfer edecek mi? Guido Rodriguez Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Fred'in yanına orta sahayı tutabilecek bir oyuncu arayan Fenerbahçe'de bu sefer gündeme gelen isim Guido Rodriguez oldu. Fenerbahçe Dünya Kupası şampiyonluğu olan ve bonservisi elinde bulunan oyuncuya resmi teklif yaptı.

Ali Koç derbi öncesi takıma moral verdi Ali Koç derbi öncesi takıma moral verdi

Oyuncu bonservisi elinde olduğu için imza parası istiyor. Fenerbahçe oyuncu ile maaş konusunda anlaşırsa imza parası vermeye sıcak bakıyor. Mario Branco ve Acun Ilıcalı bu transfer için yoğun mesai harcıyor.

Guido Rodriguez, 5 milyon avro imza parası ve 5 milyon avro maaş istiyor. Mario Branco ve Acun Ilıcalı bu 3 yıllık anlaşma ile oyuncuyu kadroya katmak istiyor. Eğer iki tarafın şartları uyuşursa Guido Rodriguez Fenerbahçe orta sahasında Fred'in partneri olacak.

Fenerbahçe Guido Rodriguez'i Transfer Edecek Mi Guido Rodriguez Fenerbahçe'ye Gelecek Mi 22

Peki, kimdir bu Guido Rodriguez gelin hep birlikte inceleyelim.

Guido Rodriguez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Daha önce hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Guido Rodriguez Arjantinli bir futbolcu. Guido Rodriguez 12 Nisan 1994'de Arjantin'in Saenz Pena şehrinde dünyaya geldi. Guido Rodriguez futbola River Plate altyapısında başladı.

Ardından Defensa ve River Plate ile gidip gelen bir kariyeri olan oyuncu 2016 yılında Meksika ligi takımlarından Club Tijuana'ya transfer oldu. Meksika liginde farklı takımlarda 4 yıl geçiren Guido Rodriguez ardından İspanya yolunu tuttu.

Oyuncu 4 yıl boyunca İspanya La Liga takımlarından Real Betis forması giydi. Guido Rodriguez burada oynarken Arjantin milli takımı ile de Dünya Kupası ve Copa America şampiyonlukları yaşamayı başardı.

6 numara pozisyonunda oynayan oyuncu kafa toplarındaki ve uzaktan şutlardaki etkisi ile gol bulma oranını da yükseltiyor. Guido Rodriguez kariyeri boyunca toplam 372 maçta sahaya çıktı. Guido Rodriguez bu maçlarda 27 gol atıp 6 asist yapma başarısı gösterdi.

Sezon sonunda ismi Barcelona ile anılan Guido Rodriguez şuan kulüpsüz. Oyuncuyu transfer eden takımın büyük güç kazanacağı şüphesiz. 

Fenerbahçe Guido Rodriguez'i Transfer Edecek Mi Guido Rodriguez Fenerbahçe'ye Gelecek Mi 33

Editör: Abdullah Akar