Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe hazırlık kampına bugün itibari ile start verecek. Milli takımlarında olmayan oyuncuların katılımı ile başlayacak olan kamp programında hazırlık maçlarının oynanacağı tarihler ve takımlarda belli oldu.

Mourinho ile ilk olarak Şampiyonlar Ligi hasretini bitirmek isteyen sarı-lacivertliler bu nedenle sezonu erken açtı ve kampa yeni transferleri de yetiştirmek istiyor. İlk olarak sol bek mevkisine Fatih Karagümrük takımında forma giyen Levent Mercan ile takviye yapan Fenerbahçe'de transferler son sürat devam edecek gibi görünüyor.

Fenerbahçe taraftarları takımının hangi takımlar ile ne zaman maç yapacağını merak ediyor. İşte Fenerbahçe hazırlık maçlarının tüm detayları sizlerle.

Fenerbahçe Hazırlık Maçları Ne Zaman Fenerbahçe Hangi Takımlar Ile Hazırlık Maçı Yapacak 11

Fenerbahçe hazırlık maçları ne zaman? Fenerbahçe hangi takımlar ile hazırlık maçı yapacak?

Mourinho ile birlikte transfere de hız veren Fenerbahçe'de hedefteki isimlerden birisi de Samardzic. Sırp orta saha oyuncusunun Milli takımından döndükten sonra transferinin netlik kazanması bekleniyor.

İlk hazırlık maçına 29 Haziran'da çıkacak Fenerbahçe son olarak ise 13 Temmuz'da yapacağı hazırlık maçı ile Şampiyonlar Ligi elemeleri hazırlıklarını tamamlayacak.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında oynacağını takımlar ve tarihler ise şu şekilde;

  • Petrolul Ploieşti maçı 29 Haziran
  • Admira Wacker maçı 6 Temmuz
  • Hajduk Split maçı 10 Temmuz
  • Strasbourg maçı 13 Temmuz

Fenerbahçe bu maçlardan sonra gözünü Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda oynayacağı Lugano maçlarına çevirecek. Fenerbahçe ilk maçı deplasmanda, ikinci maçı ise istanbul'da oynayacak.

Fenerbahçe'de Lugano maçlarına kadar stoper, ön libero, sol kanat ve forvet transferlerinin yapılması bekleniyor.