Takımın başına Mourino'yu getirerek taraftarlarını büyük beklentiye sokan Fenerbahçe sezona tatsız başladı. Sarı-lacivertli takım Mourinho'yu takımın başına getirdikten sonra büyük transferler yapacak gibi bir rota çizmişti.

Taraftarlar yıldız isimler beklerken Mourinho'nun sakin olmamız açıklaması ile beklentisini düşürdü. Forvete ve sol kanata transfer yapması beklenen Fenerbahçe dün hazırlık maçında Hajduk Split'e 1-0 yenildi.

Yenilginin yanı sıra tutuk bir futbol oynayan takımda taraftarlar gidişattan çokta memnun gözükmüyor. Özellikle Krunic, Zajc ve Kent gibi oyuncuların kesinlikle takımdan gönderilmesi isteniyor. Zira bu oyuncular sahada elinden gelenin en iyisini yapmak için pekte çabalamıyor gibiler.

Fenerbahce Hajduk Split E Tek Golle Kaybetti Habermeydan

Lugano Maçına Transferler Yetişir Mi?

Fenerbahçe Lugano ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına kadar transferleri tamamlamaya çalışacak. Forvete En-Nesyri'yi almak isteyen Mourinho'yu oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi çok zorluyor.

En-Nesyri'nin alternatifleri arasında bulunan Morata ve Adebayo isimleri yeniden gündeme gelebilir. Sol kanat transferi ise neredeyse bitti gibi Saint Maximin sarı-lacivertli formayı giymeye çok yakın.

Fenerbahçe Hazırlık Maçlarında Hüsran Yaşadı 22

Dzeko'nun Durumu Halen Belirsiz?

Fenerbahçe'nin geçen sezonki lig ve Avrupa yürüyüşündeki en kilit isimlerden olan Edin Dzeko'nun takımdan ayrılması gündemde. Dzeko'nun Doğu Avrupa ve Arap Yarımadası'ndan çok fazla talibi olduğu biliniyor.

Dzeko birkez daha aidiyetini göstererek yeni forvet oyuncusu gelmeden takımdan ayrılmayacağını bildirdi. Forvet transferi sonrasında ise Dzeko yedek forvet olarak takımda kalacak mı yoksa başka bir takıma transfer olacak mı hep birlikte göreceğiz.

Fenerbahçe Hazırlık Maçlarında Hüsran Yaşadı 33

Mourinho'ya Güven Tam!

Fenerbahçe taraftarları hazırlık maçlarından mutlu ayrılmasada teknik direktör Jose Mourinho'ya güvenlerini her mecrada dile getiriyor. Mourinho'nun yüksek tempoda geçen antrenmanları takımı çok zorluyor ve bu nedenle maçlarda gereken enerji sahaya koyulamıyor.

Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday

Mou'nun tüm takımlarında bu durum hep baş göstermişti. Özellikle Mourinho gibi hocalar takımlarının kritik haftlarda form tutmasını daha çok isterler. Buna geçen yıldan örnek verecek olursak. Fenerbahçe sezona 10'da 10 yaparak girmiş ama daha sonrasında ligde ve Avrupa'da kötü sonuçlar almıştı.

Bu sezon belki Fenerbahçe sezonu daha düşük vites ile açacak ama Kasım ayından sonra kritik virajlarda daha yüksek performans göstermeye çalışacaktır.

Editör: Abdullah Akar