Fenerbahçe yaklaşık 15 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılamıyor. Sarı-lacivertli ekip bu sezon Jose Mourinho yönetiminde gruplara kalarak uzun süredir devam eden hasreti sonlandırmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'yu 4-3 ve 2-1 yenerek tur atlayan Kanarya'da hedef bu sefer de Lille'yi elemek. Fenerbahçe 3. ön eleme turunda Lille'i elerse Union SG ve Slavia Prag galibi ile play-off turu oynayacak.

Fenerbahçe taraftarları kritik Lille maçı önce çok fazla soru soruyorlar. Özellikle Fenerbahçe Lille maçı ilk 11'i nasıl olacak, Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, Fenerbahçe'de En-Nesyri forma giyecek mi, Fenerbahçe Lille maçı hangi kanalda gibi soruları sizler için yanıtlamaya çalışacağız.

Fenerbahçe Lille Maçı Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Forma Giyecek Mi 11

Fenerbahçe Lille maçı ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak?

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho son 20 yılda Avrupa futboluna damga vurmuş teknik adamlar arasında yer alıyor. Mourinho özellikle eleme maçlarındaki başarısı ile dikkat çeken bir teknik patron.

Fenerbahçe taraftarları Mourinho Lille maçına hangi kadro ile çıkacak sorusunu soruyor. Fenerbahçe Lille maçı muhtemel ilk 11'i şu şekilde;

Fenerbahçe ilk 11: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Djiku, İsmail, Szymanski, Saint-Maximin, Tadic, Dzeko.

Lille ilk 11: Chevalier, Meunier, Ribeiro, Diakite, Gudmundsson, Andre, Gomes, Zhegrova, Cabella, Haraldsson, David.

Fenerbahçe Lille Maçı Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Forma Giyecek Mi 22

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Lille ilk maçı Şampiyonlar Ligi'ne kalma konusunda büyük önem taşıyor. Fenerbahçe'nin Lille maçının ne zaman ve saat kaçta oynanacağı da büyük merak konusu olmuş durumda.

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorularının cevabı ise şöyledir;

Fenerbahçe Lille maçı bugün yani 6 Ağustos Salı günü saat 21.30'da oynanacak. Fenerbahçe ile Lille'nin karşılacağı maç Fransa'da olacak. Fenerbahçe'nin Lille ile oynayacağı maçın yayınlanacağı kanal ise EXXEN platformu olarak karşımıza çıkıyor.

Türk futbolu için kritik olan maçı Rumen hakem Istvan Kovacs olacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ile George Florin Neacsu olarak karşımıza çıkıyor.

Fenerbahçe Lille Maçı Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Forma Giyecek Mi 33

Fenerbahçe'de yeni transfer En-Nesyri Lille maçında forma giyecek mi?

Fenerbahçe'de taraftarların en çok sorduğu soruların arasında ise yeni transferler forma giyecek mi sorusu bulunuyor. Özellikle forvet bölgesinde 3 önemli alternatif bulunuyor. 

Bunların arasında Dzeko sezona formda girmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2 Lugano maçında 4 gol bulan tecrübeli forvet ilk 11'in en büyük favorisi konumunda. Forvet bölgesinde hazır olan diğer isim ise Cenk Tosun.

İl Müdürü Yunus Öztürk'ten Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik İl Müdürü Yunus Öztürk'ten Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik

Cenk Tosun'da Mourinho forma verirse ilk 11'de takımı ile mücadele edebilecek durumda. Takıma son katılan isim olan En-Nesyri'nin ise maçın son 20-30 dakikalık diliminde süre bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe Lille Maçı Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Forma0 Giyecek Mi 55

Fenerbahçe'de Lille maçında Fred forma giyecek mi?

Fenerbahçe'de Fred Lugano maçında sakatlanmıştı. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Fred Lugano maçında diz esneme sorunu yaşamıştı. Fred o sakatlığın ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Fred'in Fenerbahçe açısından ne kadar önemli bir oyuncu olduğu biliniyor. Fenerbahçe'de taraftarlar Fred Lille maçında olacak mı sorusunu sıklıkla soruyolar. Fred Lille maçınd sadaha olmayacak.

Fenerbahçe'nin Lille maçı için Fransa'ya götürdüğü oyuncular ise aşağıdaki gibidir;

Fenerbahçe'nin Lille maçı için Fransa'ya götürdüğü oyuncular ise aşağıdaki gibidir;

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun.

Editör: Abdullah Akar