Fenerbahçe bugün Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho gibi tarihin en iyi teknik direktörülerinden birini takımın başına getiren Fenerbahçe'de ilk hedef Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek.

Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı

Gruplara kalmak için, 2. ön eleme, 3. ön eleme ve play-off turu geçmesi gereken temsilcimizizn bu yoldaki ilk engeli İsviçre temsilcisi Lugano. Lugano'yu elerse 3. ön eleme turu rakibide belli olan Fenerbahçe burada ise Lille ile mücadele edecek.

Fenerbahçe taraftarları ve futbol severler Fenerbahçe Lugano maçı hakkında çok fazla soru soruyorlar. Fenerbahçe Lugano ilk 11 maç kadrosu nasıl olur, Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Fenerbahçe'nin Lugano maçını kim yönetecek gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu 11

Fenerbahçe Lugano ilk 11 maç kadrosu

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk resmi maça nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı merak ediliyor. Özellikle yeni transferlerden kimler sahada olacak en çok sorulan sorulardan. 

Beklenilen Fenerbahçe ilk 11 maç kadrosu şu şekilde;

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Ryan Kent, Edin Dzeko.

Lugano: Amir Saipi, Zachary Brault Guillard, Lars Lukas Mai, Ayman El Wafi, Milton Valenzuela, Mattia Bottani, Ousmane Doumbia, Yanis Cimignani, Uran Bislimi, Ignacio Aliseda, Belhaj Mahmoud.

Fenerbahçe kamp kadrosunda yer alan isimler ise şunlar;

Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Doğukan Demir, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, Fred Rodrigues, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Cenk Tosun, Ryan Kent, Oğuz Aydın.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu 22

Fenerbahçe Lugano saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Lugano arasındaki maç ile ilgili en çok sorulan sorulardan birisi de Fenerbahçe-Lugano maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorusu. Fenerbahçe'nin bu sezon oynayacağı ilk resmi maç olan Lugano karşılaşması bugün saat 21.30'da başlayacak. Maç D-Smart ve D-Smart Go kanallarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Lugano maçını kim yönetecek?

Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı maçı Portekiz Futbol Federasyonu hakemlerinden Tiago Martins yönetecek. Martins'in yardımcılıklarını yine Portekizli Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu 33

Lugano Fenerbahçe nerede oynanacak?

Lugano ile Fenerbahçe maçı İsviçre'de oynanacak. Maç İsviçre'nin önemli şehirlerinden olan Thun şehrinde Stockhorn Arena stadyumunda saat 21.30'da başlayacak. Stadın öne çıkan özelliği ise çimin doğal olmaması.

Fenerbahçe Lugano maçı hakkında tüm merak edilen sorulara yanıt verdik. Spor gündeminden uzak kalmak istemiyorsanız Manisa Aktif Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu 44

Editör: Abdullah Akar