Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için ilk engel olan Lugano maçının rövanşına çıkıyor. İlk maçı deplasmanda 4-3'lük skor ile kazanan Fenerbahçe'de rövanşta sürpriz ile karşılaşmak istemiyor.

Mourinho önderliğinde bu turu geçip Lille'nin rakibi olmak isteyen Fenerbahçe'de tribünlerin dolu olması bekleniyor. Maç ile ilgili Fenerbahçe taraftarları da pek çok soru soruyorlar. Fenerbahçe Lugano ilk 11'i nasıl olur, Fenerbahçe muhtemel 11'de kimler var, Fenerbahçe Lugano maçına hangi kadro ile çıkacak, Fenerbahçe'de En-Nesyri forma giyecek mi.

Manisa Aktif Haber olarak tüm bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Oynayacak Mı 11

Fenerbahçe Lugano ilk 11 maç kadrosu? En-Nesyri oynayacak mı?

Fenerbahçe Lugano karşısında ilk maçta elde ettiği avantajlı skoru koruma için sahaya çıkacak. İlk Lugano maçı öncesinde kadroda olmadığı için En-Nesyri bu maçta da forma giyemeyecek. Fenerbahçe Lugano maçı ilk 11'inin şu şekilde olması bekleniyor.

Fenerbahçe ilk 11'i: Livakovic-Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Oğuz Aydın, Dzeko.

Fenerbahçe Lugano maçı muhtemel ilk 11'ini inceledik. Şimdi de maç ile ilgili diğer detaylara bakalım.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Oynayacak Mı 22

Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe'nin Lugano ile karşı karşıya geleceği önemli maç öncesinde en çok sorulan sorulardan biri de maç ne zaman ve saat kaçta şekilnde. Fenerbahçe Lugano rövanş maçı 30 Temmuz Salı günü yani bugün saat 20.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

Fenerbahçe Lugano maçı ile ilgili sorulara cevap verdik. Birde takımın mevcut durumunu inceleyelim.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Oynayacak Mı 33

Manisalı okçulardan büyük başarı Manisalı okçulardan büyük başarı

Mourinho'nun kadrosu %95 hazır

Fenerbahçe bu sezon Mourinho'yu takımın başına geçirmesinin ardından tranferede büyük önem verdi. Sarı-lacivertli takım ilk olarak sol bek rotasyonuna Levent Mercan eklemesi yaptı. Ardından Çağlar Söyüncü stopere bonservisi ile birlikte alındı.

Fenerbahçe yönetimi Mourinho'nun isteği üzerine hızlı kanat oyuncularını kadrosuna katmak istiyordu. Bu nedenle birkaç gün içinde önce Saint-Maximin ve Oğuz Aydın kadroya katıldı.

Fenerbahçe'de son transfer ise neredeyse aylardır beklenen forvet transferi oldu. En-Nesyri transferi ile birlikte Fenerbahçe Türkiye tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödedi. Fenerbahçe En-Nesyiri'nin transferi için 19.5 milyon avro bedel ödedi.

Fenerbahçe Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu En Nesyri Oynayacak Mı 44

Editör: Abdullah Akar