Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, bugün saat 19.00'da deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe ligde oynadığı 7 müsabakada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puanla 4. sırada bulunuyor.

İyi bir çıkış yakalayan ve son 4 maçında galibiyet elde eden Samsunspor ise 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 18 puanla 2. sırada yer alıyor. Samsunspor aynı zaman ligin en formda takımı olarak da dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu önemli maçın öncesinde Fenerbahçe lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde ve büyük bir psikolojik eşikte. Kanarya bugün puan kaybederse muhtemelen çok kötü bir senaryo ile karşı karşıya kalacak.

Bu durumlarla birlikte taraftarlar Samsunspor maçında ilk 11'de kimler olacak sorusunu sıklıkla soruyorlar. Bizde iki takımın 11'lerini ve maç öncesi diğer sorulan sorulara derledik.

A W311367 01

Beşiktaş Konyaspor muhtemel ilk 11'leri nasıl olur? Semih Kılıçsoy ilk 11'de olacak mı? Beşiktaş Konyaspor muhtemel ilk 11'leri nasıl olur? Semih Kılıçsoy ilk 11'de olacak mı?

Fenerbahçe Samsunspor maçı ilk 11'leri nasıl olur? Fenerbahçe'de İrfan Can oynayacak mı?

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho Samsunspor maçı öncesinde kadroda köklü değişikliklere gitmeyi planlıyor.

Özellikle savunma bölgesinde değişikliğe gitmesi beklenen Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i şu şekilde;

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Oosterwolde, Kostic, Fred, Amrabat, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Ev sahibi Samsunspor'da ise kazanmayı alışkanlık haline getiren kadronun bozulması beklenmiyor. Reis'in takımının muhtemel ilk11'i ise şu şekilde;

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Muja, Holse, Ntcham, Emre Kılınç, Mouandilmadji.

Samsunspor ile Fenerbahçe maçını hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ile Serkan Olguncan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Muhabir: Erdinç Alkan