Mourinho yönetiminde sezonu açan Fenerbahçe transferde de hız kazanmak istiyor. Sarı-lacivertli takım ilk olarak Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan'ı kadroya katarak sol bek mevkisini alternatiflemişti.

Fenerbahçe'nin transferde yeni hedefi ise orta sahayı güçlendirmek. Geçen sezonu ikinci bitiren takımda Fred'in yanına bir transfer yapmak isteniyor. Listenin ilk sırasında ise Udinesse'nin Sırp orta saha oyuncusu Lazar Samardzic var.

Samardzic için Udinesse'ye teklif götüren iki takım var. Lazio Samardzic için 15 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Udinesse bu teklifi kabul etmedi. Fenerbahçe ise 14 milyon euro ve daha fazla bonus içeren bir teklif ile İtalyanların kapısını çalmış durumda.

Fenerbahçe'de Lazar Samardzic Sesleri Yükseliyor 11

Samardzic Fenerbahçe'nin Mourinho ve Şampiyonlar Ligi şansı gibi etmenlerle kendisini transfer etmesine daha sıcak bakıyor. Oyuncu ile 3 milyon euro maaşa anlaşan Fenerbahçe Udinesse'yi ikna ederse oyuncuyu kadrosuna katacak.

Geçen sezon Serie A'nın en dikkat çeken oyuncularından olan Samardzic'in peşinde İngiltere Premier Lig ekipleride bulunuyor. Samardzic'in piyasa değeri Transfer Market'e göre 20 milyon euro belirlenmiş durumda.