En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta popülerleşen Feride Özdinç insanların merak ettiği bir isim haline gelmiştir. İçerik üreticisi olarak bilinen Feride Özdinç kaç yaşında sorusu kendisi hakkında en çok merak edilen konulardan biridir. Feride Özdinç Kaç Yaşında? Doğum Tarihi Ne Zaman? Nereli? Sevgilisi Kim? hakkında merak edilenler ve dahası yazımızın devamında yer alıyor.

Feride Ozdinc Kac Yasinda 15

Feride Özdinç Kimdir?

Sosyal medyanın popülerleşmesi ile bu mecralarda içerik üreten insanların da sayısı artmıştır. Bu içerik üreticilerinden biri de Feride Özdinç olmuştur.

Feride Özdinç’in doğum tarihi 17 Mayıs 2004’dür. Özellikle TikTok, YouTube ve Instagram’da aktif olarak paylaşımlar yapan Feride Özdinç kısa sürede ünlenmiştir. Boğa burcu olan Feride Özdinç’in videoları TikTok, YouTube ve Instagram’da en çok izlenen videolar arasında girmektedir.

Sarıgöl'de 90 yaşındaki kadınlar uzun yaşamanın sırrını açıkladı Sarıgöl'de 90 yaşındaki kadınlar uzun yaşamanın sırrını açıkladı

Sosyal medya platformlarında genellikle VLOG ve makyaj videoları çekmektedir. Genç sosyal medya fenomeni Feride Özdinç’in 1,69 metre boyunda ve 55 kg’dir. Genç sosyal medya fenomeni Feride Dinç’in YouTube’da 1,05 milyon abonesi, Instagram’da ise 982 bin takipçisi vardır. En çok kullandığı sosyal medya platformu olan TikTok’da ise takip sayısı 3.6 milyonu bulmuştur.

İlgili İçerik: TikTok Fenomeni Sıla Dündar Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Feride Ozdinc Kac Yasinda

Feride Özdinç Kaç Yaşında?

17 Mayıs 2004 tarihinde doğan Feride Özdinç 2024 yılı itibariyle 20 yaşındadır.

Fatma Özdinç Nereli?

Kaynaklarda Fatma Özdinç’in İstanbullu olduğu yazmaktadır. Babası hakkında bir bilgi bulunmadığı için aslen de İstanbullu olduğu düşünülmektedir.

Feride Özdinç ve Fatma Özdinç Kardeş Mi?

Feride Özdinç’in iki kardeşi vardır. Ablası Fatma Özdinç 2002’lidir. Erkek kardeşi ise ondan küçüktür. Feride Özdinç kardeşlerini zaman zaman videolarında paylaşmaktadır.

Feride Ozdinc Kac Yasinda 16,

Feride Özdinç Sevgilisi

Feride Özdinç kaç yaşında sorusundan sonra en çok merak edilen konulardan biri de özel hayatı olmuştur. Genç fenomen Feride Özdinç’in ilişkileri hayranları tarafından merak edilmekte, videolarının altında da sürekli bu konu hakkında sorular sorulmaktadır. Feride Özdinç’in sevgilisi kim sorusunu araştırdık.

Feride Özdinç’in zaman zaman beraber videolar çektiği Ahmet Can Dündar ile sevgili oldukları düşünülmektedir. Bazı videolarda ikili birbirleriyle telefonda “aşkım” diye hitap ederek konuştuğu söylenmektedir. Ancak Feride Özdinç Ahmet Can Dündar ikilisinin sevgili olduğu kesinleşmiş değildir. Ne Feride Özdinç’ten ne de Ahmet Can Dündar’dan bu konuya dair bir açıklama gelmemiştir. Ancak hem Feride Özdinç’in hayranları hem de Ahmet Can Dündar’ın hayranları ikiliyi birbirlerine çok yakıştırmaktadır. Hatta bazı hayranların aslında sevgili olduklarını ancak gizli tutmaya çalıştıklarını iddia etmektedir.

Ahmet Can Dündar Kimdir?

1998 yılında İzmir'de doğan Ahmet Can Dündar üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde işletme bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında YouTube'a videolar yükleyen Ahmet Can Dündar’ın ilk videoları oyun ve eğlence içerikli olmuştur. Daha sonra challenge, komedi, şaka, vlog ve benzeri içerikler üretmeye başlayan Ahmet Can Dündar 2020 yılında TikTok platformuna katılmıştır.

“@heypoper” kullanıcı ismiyle günümüzde de paylaşımlar yapmayı sürdüren Ahmet Can Dündar’ın TikTok hesabında 4.4 milyon takipçisi vardır. TikTok dışındaki platformlarına bakılacak olursa YouTube’da 3,82 milyondan fazla abonesi, Instagram’da da 969 bin takipçisi olduğu görülmektedir.

Ahmet Can Dündar sosyal medya için hazırladığı içerikleri genellikle kardeşi Salı Dündar ile birlikte yapmakta, videolarına kardeşini de dahil etmektedir. Kardeşi Sıla Dündar’ın TikTok hesabının ismi ise “@Heyysila”’dır.

Aslen İzmirli olan Ahmet Can Dündar 1.83 metre boyundadır ve 78 kilodur. Terazi burcu olan Ahmet Can Dündar 2024 yılı itibariyle 26 yaşındadır. Kendisi hakkında yakın zamanda Feride Özdinç ile sevgili olduklarına dair haberler çıksa da ne Feride Dinçöz ne de Ahmet Can Dündar bu haberleri doğrulamıştır. Ancak ikilinin samimiyeti dikkat çekmektedir.

Editör: Gulce Editor