1989 yılında çekilen yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı ve Kemal Sunal'ın başrolde olduğu ve Yusuf Şaplak karakterini canlandırdığı "Gülen Adam" filmi Adana'nın Kozan ilçesinde gerçek oldu.

42 yaşında olan ve lastik tamirciliği yapan Ali Tutar, Gülen Adam filmindeki Yusuf Şaplak karakteri gibi sürekli gülmekle meşgul. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Tutar ilçesinde "Gülen Ali" lakabı ile biliniyor.

Filmdi Gerçek Oldu Gülen Adam 11

Her koşulda gülen Ali Tutar'ın aşırı sıcaklarda yoğun çalışmasına rağmen yüzünde gülücükler eksik olmuyor. Cenazelerde dahi güldüğünü ifade eden Ali Tutar, "Herkes gülmek için buraya yanımıza geliyor.

Bana 'Gülen Adam Ali Tutar' diyorlar. Hava çok sıcak olsa da gülerim. Sıcakta gülmek yormaz. Benim çenem ağrımaz. 60 derece sıcakta çalışıyorum. Benim için fark etmiyor hiç sinirlenemem" sözlerini ifade etti.

Filmdi Gerçek Oldu Gülen Adam 22

Cenazelerde gülmesinin insanlar tarafından tuhaf karşılandığını belirten Tutar, "Herkes gülmek için buraya yanımıza geliyor. Bana 'Gülen Adam Ali Tutar' diyorlar. Hava çok sıcak olsa da gülerim. Sıcakta gülmek yormaz. Benim çenem ağrımaz. 60 derece sıcakta çalışıyorum. Benim için fark etmiyor hiç sinirlenemem" dedi.