çok az sayıda üretilmiş arabaları galerisinde bulunduran First Motors dikkatleri üzerine çekiyor. First Motors'un sahibinin kim olduğu merak ediliyor.  First Motors kimin? İşte ayrıntılar...

First Motorsun sahibi kimdir?

Hyundai’nin Bahreyn’deki resmi distribütörü First Motors’tur. Al Zayani Investments, 2004 yılında First Motors’un çoğunluk hisselerine sahip oldu. First Motors’un sahibi, Al Zayani Investments’ın kurucusu ve başkanı olan Nawaf Khalid Al Zayani’dir. Nawaf Khalid Al Zayani, Al Zayani Investments B.S.C’nin kurucusu ve lideri olan Bahreyn kökenli bir girişimcidir. Nawaf Khalid Al Zayani, 1994 yılında Clark Üniversitesi’nden Sanat lisans derecesi almıştır.

First Motorsun Sahibi Kimdir F1Rst Motors Kimin (1)

Al Zayani Investments B.S.C, endüstri, otomotiv, emlak ve sağlık sektörlerindeki birçok işletmenin sahibi veya ortağıdır. Nawaf Khalid Al Zayani, Gulf Closures, Imerys Al Zayani Fused Minerals, Midal Cables, Bodyworks, Euro Motors, First Motors, Orient Motors, Zayani Leasing, Zayani Motors, Zayani Properties, Zayani Foods ve Zayani Venture Capital gibi çeşitli şirketlerin de yönetim kurulunda yer almaktadır.

Jahrein Serbest Bırakıldı mı? Kaç Ay Hapis Yatacak? Jahrein Serbest Bırakıldı mı? Kaç Ay Hapis Yatacak?

First Motorsun Sahibi Kimdir F1Rst Motors Kimin (2)

Nawaf Khalid Al Zayani'nin serveti ne?

Nawaf Khalid Al Zayani’nin serveti hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Al Zayani Investments B.S.C’nin başkanı olarak, beş sektörde çeşitli işletmelere sahip veya ortak olduğunu biliniyor. Ayrıca, Forbes dergisi tarafından Ortadoğu’daki en iyi 100 Arap aile işletmesi arasında 80. sırada yer almakta.

Ali Pacino First Motors kimdir?

First Motors’un kurucusu ve CEO’su Ali Pacino, Dubai’de ultra lüks ve nadir bulunan arabalar satan bir iş adamıdır. Ali Pacino, İran’ın Urumiye kentinden gelen bir Kürt kökenlidir ve Alpago Group’u da oluşturmuştur. First Motors, Birleşik Arap Emirlikleri’nin en değerli oto galerileri arasında sayılmaktadır.

First Motorsun Sahibi Kimdir F1Rst Motors Kimin (4)

Ali Paçino'nun İnstagram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz... 

First Motors hangi markaları satıyor?

First Motors, çok az sayıda üretilmiş ve çok lüks olan arabaların sergilendiği bir oto galerisidir. Bu galeride, Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Rolls-Royce, Bentley, Aston Martin, Pagani, Koenigsegg, McLaren, Porsche, Maserati, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Lexus, Land Rover, Jaguar, Tesla gibi dünya çapında tanınmış markaların en özel ve en değerli modellerini görebilirsiniz.

First Motorsun Sahibi Kimdir F1Rst Motors Kimin (3)

Kaynak: Haber Merkezi