Sosyal medyada popüler hale gelen fotoğrafları animasyon karaktere dönüştüren uygulama merak konusu olurken detaylar haberimizde yer alıyor. Birçok sosyal medya kullanıcıları bu uygulamanın ne olduğunu nasıl kullanıldığını araştırmaya başladı. Hem android hem de ios için sunulan bu uygulamalar fotoğrafları saniyeler içerisinde Disney karakterine dönüştürüyor.

Akıllı telefonlara indirilen bu uygulamalar ile galeriden seçtiğiniz fotoğraflarınızı animasyon karakterine çevirebiliyorsunuz. İşte fotoğrafınızı Disney karakterine dönüştürmek için size yardımcı olabilecek birkaç uygulama şunlardır:

Fotoğrafı Ücretsiz Disney Karakteri Yapma Programı

Toonme: Bu uygulama ile fotoğraflarınızı Disney veya Pixar tarzında animasyonlara çevirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken fotoğrafınızı yüklemek ve istediğiniz stili seçmek. Uygulama hem Android hem de iOS için mevcut. Ayrıca uygulamayı sadece telefondan değil, web sitesi üzerinden de kullanabilirsiniz.

Voila AI Artist: Bu uygulama da fotoğraflarınızı çeşitli sanat eserlerine dönüştürmenize olanak tanıyor. Disney ve Pixar karakterlerinin yanı sıra, karikatür ve Rönesans tabloları gibi diğer seçenekler de var. Uygulama hem Android hem de iOS için mevcut.

İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti

Canva: Bu web sitesi ve uygulama ile fotoğraflarınızı animasyonlara dönüştürmenin yanı sıra, pek çok grafik tasarım aracına da erişebilirsiniz. Fotoğrafınızı yükledikten sonra, animasyon efektleri, filtreler, çıkartmalar ve daha fazlasını kullanarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Canva hem web sitesi hem de Android ve iOS için mevcut.

Bu üç programı kullanarak fotoğraflarınızı ücretsiz Disney karakteri yapabilirsiniz.

Editör: Aylin Ateş