Galatasaray'ın Norwich City'den transfer ettiği orta saha oyuncusu Gabriel Davi Gomes Sara'nın dini inancı ve eşi vatandaşlar tarafından çokça merak ediliyor. Peki, Gabriel Sara Müslüman mı? Dini ne? Gabriel Sara'nın eşi Maria Clara Montemór kimdir? İşte detaylar...

Sara Müslüman Mı? Gabriel Sara Dini İnancı Nedir?

Brazilyalı oyuncu Gabriel Sara müslüman değildir. Sara, Hristiyan dinine mensup bir futbolcudur.  Hemen hemen nüfusunun yüzde 85'i Hristiyanlık dinine inanan Brezilya'da doğan ve büyüyen Gabriel Sara'da Hristiyanlık dinini inanan bir futbolcudur. Sara özel hayatında ve saha içinde de yaptığı paylaşımlar ve gösterdiği hareketler ile bu inancını desteklemektedir.

Gabriel Sara Müslüman mı ve dini inancı nedir sorularını yanıtladık. Gelin şimdi de oyuncu kimdir kaç yaşındadır ve hangi takımlarda oynadı ona bakalım.

Sara Müslüman Mı Gabriel Sara Dini İnancı Nedir 11

Gabriel Sara kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda futbol oynadı?

1999 yılında Brazilya'nın Joinville kentine dünyaya gelen Gabriel Sara, futbola Sao Paulo'da çbaşladı. Sao Paulo formasıyla ilk kez 2017 yılında sahaya çıkan Sara, Brazilya Şampiyonasında Bahia takımı ile 1-1 berabere kaldı. 2022 yılına kadar Sao Paulo takımının formaısnı giyen Sara, bu kulüpte çıktığı 120 maçta 17 gol attı.

15 Temmuz 2022'de İngiletere Championship Norwich City'e 6 milyon Euro'ya transfer olan Sara, 4 yıllık sözleşme imzaladı.  Sara geçen sezon bir gol ve asis yaparak takımına katkı sunarken, EFL Championship'te ayın oyuncusu ödülüne layık görüldü. 

KPSS Önlisans Sonuçları Açıklandı KPSS Önlisans Sonuçları Açıklandı

Galatasaray'ın 4 Ağustos 2024 tarihinde tarihinn en yüksek bonservis bedelini ödeyerek Gabriel Sara'yı 18 milyon Euro karşılığında 5 yıllığına renklerine bağladı. 1.77 boyundaki ortasaha oyuncusu Sara, Galatasaray formasıyla ilkkez Hatayspor maçında sahaya çıktı. Sara ilk golünü ise Çaykur Rizespor maçında attı.

Sara Müslüman Mı Gabriel Sara Dini İnancı Nedir 33

Gabriel Sara'nın eşi Maria Clara Montemór kimdir?

Maria Clara Montemor ile evli olan Gabriel Sara'nın bu evlilikten 30 Ağustos 2024 tarihinde Nala adında bri kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Maria Clara Montemor, Diyetisyen ve yaşam koçluğu yapmaktadır.

Gabriel Sara'nın Eşi Maria Clara Montemór Kimdir

Muhabir: Erdinç Alkan