Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray bugün saat 19.00'da RAMS Park'ta Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde lider durumda olan ve tek puan kaybını geçen hafta Kasımpaşa maçında yaşanan Cimbom bu hafta kazanıp milli araya lider girmek istiyor.

Konuk ekip Alanyaspor ise ligde topladığı 9 puan ile ligin orta sıralarında yer alıyor. Fatih Tekke'nin öğrencileri Galatasaray'dan puan ya da puanlar almanın hesabını yapıyor.

Kritik maç öncesi iki takımın ilk 11'leri ve Osimhen'in forma giyip giyemeyeceği en önemli sorular arasında yer alıyor. Bu sorulara sizler için cevap vermeye çalıştık.

Galatasaray Alanyaspor ilk 11 maç kadrosu nasıl olur? Osimhen Alanyaspor maçında oynayacak mı?

Ligde oynadığı 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray'da en merak edile sorulardan birisi Osimhen'in forma giyip giyemeyeceği konusu. Yıldız forvetin Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlığın geçmeye yakın olduğu fakat Okan Buruk'un Niyeryalı santraforu riske etmeyeceği düşünülüyor.

Galatasaray'ın Alanyaspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Mertens, Sara, Barış, Yunus, Icardi.

Konuk ekip Alanyaspor'da Fatih Tekke başarılı grafiğini sürdürüp İstanbul'dan puanla dönmek istiyor. Tekke'nin Alanya'sının ise maça şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Augusto, Janvier, Yusuf, Hwang.

Galatasaray'dan, VakıfBank'a farklı açılış tarifesi Galatasaray'dan, VakıfBank'a farklı açılış tarifesi

Saat 19.00'da başlayacak olan Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasını hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen'in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Samet Çavuş yapacak. Maçın 4. hakemi ise Turgut Doman olacak.

Muhabir: Erdinç Alkan