UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon 3 temsilcimiz birden sahne alıyor. Temsilcilerimizden Galatasaray bugün Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında 4 puan toplayan temsilcimiz bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.

Galatasaray ilk hafta maçında PAOK'u 3-1 yenmişti. İkinci hafta ise Rigas deplasmanında beklenmedik bir beraberlik alan temsilcimiz 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik skorla ayrılmıştı.

Aslan bu hafta kazanarak ilk 8 iddiasını güçlendirmek istiyor. Kritik maç öncesinde en çok sorulan soruların başında Galatasaray Elfsborg maçı ilk 11'i nasıl olur, maç saat kaçta ve Osimhen ilk 11'de olacak mı soruları yer alıyor.

Galatasaray Elfsborg maçı muhtemel 11'i nasıl olur? Osimhen ilk 11'de olacak mı?

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra ligde ve Avrupa'da başarılı bir grafik ortaya koyuyor. Aslan bugünde galibiyet için sahada olacak. En çok merak edilen konu ise Osimhen'in sahada olup olmayacağı. 

Okan Buruk'un sahaya sürmesi beklenen kadro şu şekilde;

Cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek için kız ve erkekler aynı takımda oynadı Cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek için kız ve erkekler aynı takımda oynadı

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Yunus, İcardi.

İsveç temsilcisi Elfsborg'un ise sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

Elfsborg: Pettersson, Hedlund, İbrahim, Henriksson, Yegbe, Hult, Ouma, Besfort Zeneli, Quasem, Alber Zeneli, Baidoo.

Okan Buruk'un ilk 11'de İcardi'ye şans vermesi maçın ilerleyen bölümlerinde ise Osimhen'i değerlendirmesi bekleniyor.

Galatasaray Elfsborg maçı saat kaçta? 

Galatasaray'ın Elfsborg'u ağırlayacağı maç uzun süre sonra ülkemizde en erken başlayan Avrupa müsabakalarından birisi olacak. Galatasaray ve Elfsborg'un karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesi saat 17.30'da Rams Park Stadyumu'nda oynanacak. 

Maç aynı zamanda TRT 1 ekranlarından ücretsiz ve şifresiz şekilde izleyiciler ile buluşacak. Galatasaray Elfsborg maçını  Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak.

Muhabir: Erdinç Alkan