Geçtiğimiz iki sezonun şampiyonu Galatasaray bugün yeni sezonun ilk maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip LASK Linz ile yapacağı hazırlık maçı ile sezona start verecek. Galatasaray Okan Buruk yönetminde yaklaşık 16 günde 5 hazırlık maçı oynayacak. 

Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday

İlk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da maç ile ilgili taraftarlar çok fazla soru soruyorlar. Galatasaray LASK Linz maçı saat kaçta ve hangi kanalda gibi soruları sizler için cevaplayacağız.

Galatasaray Lask Linz Maçı Canlı Izleme Nasıl Yapılır Maç Hangi Kanalda Galatasaray Ilk 11'I 11

Galatasaray LASK Linz Maç hangi kanalda?

Galatasaray sezonun ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarlarının en çok sorduğu soru ise maç hangi kanalda yayınlanacak sorusu oluyor.

Galatasaray LASK Linz maçının yayıncı kanalı Sport Smart ve D-Smart Go olarak belirlenmiş durumda. Saat 20.30'da başlayacak olan maç bu platformlardan canlı yayınla futbol severlere aktarılacak.

Galatasaray LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede oynayacak?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul'da toplandıktan sonra Avusrturya'ya giden Aslan ilk hazırlık maçınıda burada oynayacak. Galatasaray Summer Series Upper Austria Stadı'nda LASK Linz ile saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.

Okan Buruk ve ekibi 2 yıldır ilk defa hazırlık kampına bu kadar tam bir kadro ile katılıyor. İcardi ve Ziyech gibi yıldızlarında yer aldığı kampta yeni transfer Michy Batshuayi'nin de performansı dikkat çekiyor.

3 yıldır ülkemizde forma giyen Belçikalı yıldız Galatasaray'a çok çabuk uyum sağlamış gibi görünüyor. Özellikle Zaha ve Mertens ile eski takım arkadaşı olan Batsman'in bugün forma giyerse nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Galatasaray Lask Linz Maçı Canlı Izleme Nasıl Yapılır Maç Hangi Kanalda Galatasaray Ilk 11'I22

Galatasaray ilk 11'i nasıl olacak?

2024-2025 sezonunun ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da Okan Buruk'un sahaya nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Kampa milli takımda olan oyuncular dışında tam kadro katılan ekipte yıldızların bugün sahada olması bekleniyor.

Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro İcardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.

Galatasaray LASK Linz maçı muhtemel 11'inin ise şöyle olması bekleniyor;

Muslera, Leo Dubois, Victor Nelsson, Emin Bayram, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Mateus Tete, Michy Batshuayi.