Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bir yandan hazırlık maçları oynanırken diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Aslan Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarak forvet rotasyonunu tamamladı. Sarı-kırmızılı yönetimin hedefinde güçlendirilmesi gereken 2 bölge kaldı. Merkez orta saha ve sağ bek.

Torreira'nın yanına Şampiyonlar Lig'inde büyük katkı sağlayacak bir orta saha oyuncusu almak isteyen Galatasaray'da ilk hedef McTominay. İskoç orta sahanın transferi için Manchester United ile kıran kırana pazarlık yapan yönetim yine United'den Wan-Bissaka'yı da istiyor.

Galatasaray'da Hedef Sağ Bek! 11

Sağ Beke İngiliz Yıldız

Sağ bek mevkisinde görev yapan Wan-Bissaka için United'a kiralam teklifi ve bonservis ile transfer edilmek üzere iki teklif sunuldu. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu için United yaklaşık 15 milyon avro bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaray oyuncuya bu bonservisi vermek istemiyor ve kiralama teklifini kabul ettirmeye çalışıyor.

Manchester United Kongo asıllı İngiliz futbolcuyu transfer etmek için 2019 yılında Crystal Palace takımına tam 55 milyon avro ödemişti. Oyuncu United ile sözleşme uzatmaz ise gelecek sezon sonunda serbest kalacak.

Galatasaray'da Hedef Sağ Bek! 22

Sağ Bekte Favori Doue

Galatasaray Wan-Bissaka transferini bitiremezse rotayı Fransa'ya çevirecek. Rennes forması giyen 22 yaşındaki Fildişi Sahilli asıllı Fransız oyuncu Guéla Doué Aslanın yeni sağ beki olacak.

Rennes kulübü piyasa değeri 7 milyon avro olan Doue için kapıyı 14 milyondan açmıştı. Sıkı pazarlıklar sonrasında Galatasaray 9 milyon avroya Rennes takımını ikna etti. Doue'ye İtalya ve İngiltere'den de talipler var. Oyuncunun önceliği Avrupa'nın 5 büyük liginden biri. Fakat oralarda istediği teklifi bulamazsa Doue parçalıyı sırtına geçirecek.

Editör: Abdullah Akar