Brezilya'lı manken hakkında neler biliyoruz. Başarı üzerine başarı elde eden güzen model Gisele Bündchen serveti ne kadar? ne kadar kazanıyor ? işte merak ettiğiniz bütün sorularınızın cevaplarını haberimizde açıkladık.

Gisele Bündchen kimdir?

Gisele Caroline Bündchen ,2001 yılından bu yana dünyanın en çok kazanan modellerinden biri oldu. Bündchen, 2007 yılında eğlence sektörünün en zengin 16. kadınıydı ve 2012 yılında Forbes'un en çok kazanan modeller listesinde en üst sırada yer aldı. 2014 yılında en çok kazanan 89. kadın olarak listelendi. Forbes'a göre dünyanın en güçlü kadınıdır.

Gisele Bündchen Kimdir

Vogue, 1999 yılında modellikteki eroin şıklığı dönemini sona erdirdiği için Bündchen'i takdir etti. Bündchen,1999'dan 2006'ya kadar Victoria's Secret Meleğiydi. Bir modelin kaldırılmasıyla oluşturulan bir ayak basma hareketi olan at yürüyüşünün öncülüğü ve popülerleştirilmesiyle tanınır.Dizleri yüksekte ve adım atmak için ayaklarını tekmeliyor. 2007'de Claudia Schiffer ,Bündchen'i kalan tek süper model olarak adlandırdı. Bündchen 1.200'den fazla dergi kapağında yer aldı.

Gisele Bündchen Kimdir (1)

Bündchen, Taxi (2004) filmindeki destekleyici rolü nedeniyle 2005 Teen Choice Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Kadın Yıldız ve En İyi Film Kötü Adam dallarında aday gösterildi. The Devil Wears Prada'da (2006) destekleyici bir rol üstlendi ve 2010 ile 2011 yılları arasında eğitici çevre çizgi filmi Gisele & the Green Team'in sorumlu yapımcılığını üstlendi .2016'da, Emmy ödüllü belgesel dizisi Years of Living Dangerously'nin "Fieling the Fire" bölümünde. Bündchen'in hayırsever çabaları arasında Save the Children , Kızıl Haç ve Sınır Tanımayan Doktorlar yer alıyor. 2009 Yılından bu yana Birleşmiş Milletler Çevre Programının İyi Niyet Elçisidir.

Gisele Bündchen ailesi

Altıncı nesil bir Alman Brezilyalı olan Gisele Caroline Bündchen, 20 Temmuz 1980'de Horizontina , Rio Grande do Sul'da, banka memuru emeklisi Vânia ( kızlık soyadı  Nonnenmacher ) ile sosyolog ve yazar Valdir Bündchen'in çocuğu olarak dünyaya geldi.

Gisele Bündchen Kimdir (3)

Büyükbabası Walter Bündchen bir zamanlar Horizontina'nın belediye başkanı olarak görev yapmıştı. Beş kız kardeş, Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela ve onun çift yumurta ikizi Patricia ile büyüdü. Aile Katolikti . Anne ve babasının Almanca konuşmasına ve Bündchen'in okulda Almanca öğrenmesine rağmen o artık bu dili konuşmuyor. Anadili Portekizcenin yanı sıra İngilizce, İtalyanca, İspanyolca ve biraz da Fransızca bilmektedir. 

Gisele Bündchen Kimdir (4)

Bündchen bir voleybol oyuncusu olmayı arzuluyordu , ancak 1993 yılında annesi onu ve kız kardeşleri Patricia ile Gabriela'yı onlara özgüven ve daha iyi duruş öğretmek için bir modellik kursuna kaydettirdi. Kurs bittikten sonra kızlar Curitiba , São Paulo ve Rio de Janeiro'ya yapılan bir geziyle ödüllendirildi ve burada Elit Model Yönetimi tarafından bir alışveriş merkezinde keşfedildi . Bündchen, o zamanlar Yılın Görünümü olarak bilinen Elite Model Look adlı ulusal yarışmada ikinci oldu . 1995 yılında Bündchen, modellik kariyerine başlamak için São Paulo'ya taşındı. 1996'da New York Moda Haftası'nda çıkış yaptı .

Gisele Bündchen kaç yaşında ve nereli?

20 Temmuz 1980 doğumlu Brezilyalı bir modeldir.

Gisele Bündchen serveti ne kadar?

2006 yılında 33 milyon dolar kazanan Gisele Bündchen, servetini 150 milyon dolara çıkarmıştır. Guinness Rekorlar Kitabı, onu dünyanın en zengin süper modeli olarak göstermektedir.

Gisele Bündchen kariyer hayatı

  • 1997–2000 Kariyer başlangıcı
  • 2000–2009 Modellemede atılım, uluslararası başarı ve oyunculuk başlangıcı
  • 2009–2011 Devam eden başarı (moda tarihinin en büyük yıldızı olarak nitelendirildi.)
  • 2012-günümüz Kampanyaların ve müzik çalışmalarının modellenmesi

Gisele Bündchen nasıl ünlü oldu?

1999’da Vogue dergisinin yılın modeli ödülünü almıştır. 2000’de Rolling Stone dergisinin kapağında Dünyanın En Güzel Kızı olarak tanıtılmıştır. Bu, derginin kapağına çıkan dördüncü modelidir.

Gisele Bündchen nasıl keşfedildi?

Gisele’nin hayali profesyonel bir voleybolcu olmaktı ama okulda çok ince olduğu için arkadaşları ona ‘safinaz’ lakabını takmışlardı. Bir gün 14 yaşındayken McDonald’s’ta Big Mac yiyorken biri onu farketmiştir.

Gisele Bündchen eski eşi Tom Brady kim?

Tom Brady (3 Ağustos 1977 doğumlu), son olarak Tampa Bay Buccaneers takımında oynamış emekli bir Amerikan futbolu oyuncusudur. Quarterback mevkiinde görev yapmıştır. 2000 yılında NFL Draftı’nda 6. turda 199. sırada Patriots tarafından seçilmiştir.

Tom Brady Kimdir

Dolunay Soysert Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eski Eşi Kim? Çocuğu Var Mı? Dolunay Soysert Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eski Eşi Kim? Çocuğu Var Mı?

Brady, gelmiş geçmiş en iyi quarterback olarak görülür. 1 Şubat 2023’te futbolu bıraktığını duyurmuştur. 

Kaynak: Muhabir- Hatice Zeybek