Bir Anadolu dizisi olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan komedi, aile, dram konulu dizi birçok izleyici tarafından tam not almış durumda. Gönül Dağı yayınladığı gün izleyenleri ekran başına kilitiliyor. Yayınlandığı ilk günden bugüne kadar Reyting sonuçlarında oldukça başarılı sıralama gösteren dizi ile ilgili birçok bilgi merak ediliyor. Bunlar arasında en çok merak edilen ise Gönül Dağı oyuncuları maaşları yer alıyor. Peki gönül dağı oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Gönül Dağı oyuncuları ne kadar maaş alıyor (1)

Gönül Dağı Taner maaşı ( Berk Atan )

Berk Atan, Gönül Dağı dizisindeki oyunculuğuyla olduğu kadar aldığı maaşla da ilgi çekiyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Gönül Dağı’nın Taner’i bölüm başına 20 bin TL ile 40 bin TL arasında bir ücret alıyor. Bu da oyuncunun her ay 160 bin TL kazandığını ortaya koyuyor.

Gönül Dağı oyuncuları ne kadar maaş alıyor (2)

Gönül Dağı Ramazan maaşı ( Cihat Suvarioğlu )

Ramazan rolüyle Gönül Dağı dizisinde izleyicileri güldüren Cihan Suvarioğlu’nun ne kadar kazandığı merak konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre Cihat her bölüm için 10 bin TL ile 20 bin TL arası bir ücret alıyor. Bu da oyuncunun her ay 80 bin TL gelir elde ettiği anlamına geliyor.

Gönül Dağı oyuncuları ne kadar maaş alıyor (3)

Gönül Dağı Veysel maaşı ( Semih Ertürk )

Semih Ertürk, Gönül Dağı dizisindeki en sert rol olan Veysel’i oynuyor ve maaşı çok merak ediliyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Semih Ertürk her bölüm için 10 bin TL ile 20 bin TL arasında para kazanıyor. Bu da oyuncunun her ay 80 bin TL gelir elde ettiği anlamına geliyor.

Gönül Dağı dizisinde oynayan oyuncular ile ilgili aldıkları maaşları konusunda birçok doğru yanlış bilgi yer alıyor. Bu bilgilerin en doğrusuna ulaşmak için en doğru ve güvenilir siteleri araştırmanız gerekir. İşte Gönül Dağı oyuncularının bölüm başı aldığı maaşlar:

Oyuncu Maaş (TL)
Berk Atan ( Taner ) 40,000
Cihat Suvarioğlu ( Ramazan ) 40,000
Semih Ertük ( Veysel ) 20,000

Gönül Dağı'nda hangi oyuncu ne kadar para kazanıyor sorusunu sizler için yanıtladık. Sizde konu ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.