Türkiye'nin en tanınmış figürlerinin birbiri aşk yaşması daha önce de çoğu kez yaşanmıştı. Bu seferde bu iddialar Hadise ve Okan Buruk üzerinden gündeme atıldı. Ülkemizin en önemli ses sanatçılarından olan Hadise ve Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un sevgili olduğu iddia edildi. 

Hem magazin dünyasında hem de futbol camiasında hayretle karşılanan iddianın sahibi ise Oda TV. Bu basın organında yer alana habere göre Hadise ile Okan Buruk bir süredir aşk yaşıyor. Peki, bu iddialar doğru mu. Hadise ve Okan Buruk sevgili mi, Hadise ve Okan Buruk aşk mı yaşıyor gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Hadise ve Okan Buruk sevgili mi? Hadise ve Okan Buruk aşk mı yaşıyor?

Türk popunun son 20 yılına damga vuran sanatçıların başında şüphesiz Hadise geliyor. Hadise şarkılarının yanı sıra magazin gündeminde de sürekli yer alan bir ünlü. Son 2 yıldır Galatasaray camiasıyla da ismi sık sık anılıyor.

Hadise'nin ismi Galatasaray'da top koşturan futbolcular Hakim Ziyech, Mauro İcardi ve Lucas Torreira ile anılmıştı. Bu aşk iddialarından hüç birinin gerçekliği ispatlanamazken bu sefer Hadise'nin ismi Okan Buruk ile çıktı.

Hadise Ve Okan Buruk Sevgili Mi Hadise Ve Okan Buruk Aşk Mı Yaşıyor 11

Güzel şarkıcı ile Aslanın teknik patronu arasında aşk iddiları olduğu haberleri bugün magazin ve futbol gündeminde yerini aldı. Hadise fanları futbol severler bu iddiaların doğruluğu hakkında araştırmalar yapıyorlar.

Henüz iki cepheden de konu ile alakalı açıklama gelmedi. Geçtiğimiz aylarda eşi Nihan Akkuş'tan boşanan Okan Buruk ise yeni bir aşka yelken açmaya sıcak bakıyor. İkili arasındaki aşk iddialarında yeni bir gelişme olursa sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti

Hadise Ve Okan Buruk Sevgili Mi Hadise Ve Okan Buruk Aşk Mı Yaşıyor 22

Kaynak: Haber Merkezi