İYİ Parti Belediye Başkan adayı olan son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Hakan Peker Kimdir? Aslen nereli? Serveti ne kadar? Hakan Peker'in eşi sevgilisi kim? gibi sorularla arama motorlarında özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor.Tüm bu soruların yanıtları için haber içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.İşte Hakan Peker hakkında merak edilenler...

Hakan Peker kimdir aslen nereli?

Hakan Peker kimdir aslen nereli

Sanat yaşamına Seyyal Taner ve Deniz Erkanat' ın dansçısı olarak başlayan Hakan Peker 5 şubat 1961 istanbul doğumludur. Hakan Peker 4 yaşında babası Hüseyin Peker'i trafik kazasında kaybetmiştir.

Seyyal Taner ve Deniz Erkanat'ın dansçısı olarak başlayan Hakan Peker, 1981 yılında düzenlenen Türkiye Dans Yarışmasına katılarak birinci olur. Peker, TRT'nin eğlence programlarında ve çeşitli yurt içi, yurt dışı konser organizasyonlarında yer aldı.Hakan Peker ilk albümünü 1989 tarihinde piyasaya çıkarmıştır. ''Bir Efsane'' adlı çıkış şarkısı  o dönem çok dinlenen parçalar arasında yer aldı. 1990 yılında çıkardığı ''Camdan Cama'' adlı albümü ile sanatçı istediği başarıya ulaşır.

Albümlerinden elde ettiği başarıların ardından Peker Müzik adlı plak şirketini kuran sanatçı bir yanda Hey Corç, Amma Velakin gibi kariyerini sağlamlaştırdığı albümlerini çıkarırken diğer yanda Türkçe müziğe yeni isimlerin kazandırılmasını sağladı. Burak Kut'un, Zafer Peker'in, Gökhan Semiz'in, Özlem Tekin'in, Ali Güven'in ve Erhan Güleryüz'in ilk albümleri Peker Müzik'ten çıktı.

1995 yılında çıkardığı Ateşini Yolla albümündeki klip şarkılarının yönetmenliklerini de üstlenen Peker, 1998 yılında Dünden Bugüne Hakan Peker adlı toplama albümünde hit şarkılarının yeni düzenlemelerine yer verdi. "Bir Efsane" şarkısı bu albümle bir kez daha hit oldu. 2000 yılında İlla ki albümüyle Türkiye Müzik Ödülleri'nde "en çok satan albüm" ve "yılın en iyi erkek sanatçısı" ödüllerini kazanan isim oldu. 2001 yılında, sanatçının dinlemekten zevk aldığı Türk sanat müziği şarkılarından oluşan Canım İstedi adlı özel albüm izledi.

2002'li yıllarda medyada çıkan haberlere göre, Hakan Peker 22 yaşında genç bir üniversite öğrencisi olan “Sinem Meriç” ile evlenecekti. Sinem Meriç' in intiharı sanatçıyı derinden etkiledi.

2003 yılında Aşk Bana Lazım adlı stüdyo albümünü, 2004 yılında Taş Gibi adlı, kariyerinin ilk teklisini piyasaya süren Peker, sırasıyla 2004 yılında Yak Beni, 2006 yılında Gece Gözlüm ve 2011 yılında Karamela adlı çalışmalarıyla müzik hayatına devam etti.

Peker, 2011 yılında sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay'ın yaptığı, jüri üyeliğini Sait Sökmen ve Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın'ın yaptığı 2. sezon "Yok Böyle Dans" yarışmasına katılarak; Özge Ulusoy, Helin Avşar, Alp Kırşan, Aydın, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Aşkın Nur Yengi, Almeda Abazi, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya ile yarıştı.

İkinci sezonun kazan isimleri Özge Ulusoy ve  Alp Kırşan oldu.

Hakan Peker son klibini Özge Ulusoy 'Mütemadiyen' isimli single çalışması ile bir araya geldi. 7 Nisan 2016 tarihinde çıkardığı Efsane Şarkılar adlı albümü ile tekrar sevenler ile buluşan Peker, Harbiye Açık Hava konseri düzenlenmiştir. 24 Haziran 2017 tarihinde beğeniye sunduğu Bir Yuva Kuramadık adlı single ile müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam etmiştir.

Hakan Peker evli mi eşi kim? 

Hakan Peker Arzu Öztoprak ile neden boşandı (1)

Hakan Peker evli mi eşi kim? Hakan Peker'in sevgilisi kim gibi sorular son zamanda gündemde sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. Arama motorlarında sıkça merak edilen bu sorunun yanıtlarını haberimizin içeriğinde yer verdik. Peki Hakan Peker evli mi eşi kim? Hakan Peker'in sevgilisi kim? İşte detaylar....

Hakan Peker, 1981 yılında Nadya Şeker ile ilk evliliğini yaptı ve bu evliliğinden Burak Peker adında oğlu oldu. Burak Peker sayesinde torun sevgisinide tadan Peker, 16 Kasım 2015'te dünyaya gelen kendi adını taşıyantorunu Hakan Pekeri kucağına almıştır. 

Hakan Peker, 1986 yılında ikinci evliliğini yapmış 1990 yılında da ayrılmıştır.

Hakan Peker  Sinem Meriç

Hakan Peker, özel hayatını Sinem Meriç ile devam ederken 18 Nisan 2002 tarihinde 22 yaşında olan sevgilisi Sinem Meriç intihar ederek hayatını kaybetmiştir.

2012 yılında üçüncü evliliğini menajeri Arzu Öztoprak ile yapan Peker, 2018 yılında da boşanmıştır.

Hakan Peker, 2022 yılından beri yazar Hande Ertekin ile birliktedir.

10 Ekim 2023 tarihinde İYİ Parti üyesi olan Hakan Peker, 2024 seçimleri için Safranbolu belediye başkan adayı oldu.

Hakan Peker Arzu Öztoprak ile neden boşandı?

Hakan Peker Arzu Öztoprak ile neden boşandı

2012 yılında üçüncü evliliğini menajeri Arzu Öztoprak'la yaptı. Nikahlarını  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şahitliklerini ise Orhan Gencebay, Deniz Seki, Müge Anlı, Özlem Toprak ve Tevkif Göksu yaptı. 

Güzel giden evliliğinin ardından şok bir kararla 22 Ekim 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Söylemez Olmaz isimli magazin programına mesaj atan Hakan Peker, “13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim’de Silivri’de boşandık’ ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Hakan Peker, 2022 yılında kendisinden 19 yaş küçük olan Hande Ertekin ile ilk kez görüntülenince Hakan Peker'in yeni sevgilisi merak ediliyor. Peki Hande Ertekin kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor. Detaylar haberimizdedir…

Nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şahitliklerini ise Orhan Gencebay, Deniz Seki, Müge Anlı, Özlem Toprak ve Tevkif Göksu yaptı.

Hakan Peker'in sevgilisi Hande Ertekin kimdir?

Hande Ertekin kimdir

Hakan Peker'in sevgilisi Hande Ertekin kimdir sorusu son zamanlarda yeniden gündeme gelerek merak ediliyor. Hande Ertekin kimdir sorusuyla birlikte Hande Ertekin' yaşı kilosu mesleği gibi çeşitli sorularla arama motorlarında sıklıkla aranan isimlerden biri oldu. kariyeri ve hayatı merak edilen Hakan Peker'in sevgilisi Hande Ertekin kimdir, nereli, kaç yaşında? 

Hakan Peker'in sevgilisi Hande Ertekin, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2000 yılında Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü başarıyla tamamlayan Hande Ertekin, televizyon sektöründe zaman içinde değişik pozisyonlarda görev almıştır.

Televizyon dünyasının yakından tanıdığı üst düzey yöneticilik yapan Hande Ertekin pek çok ulusal kanalda da görev yapmıştır.

Televizyon haberciliğinde önemli isimlerin yönetmenliğini yapan Hande Ertekin, televizyon kanallarında genel yayın yönetmenliği  yapmıştır.

Atv

Star Tv

TV 8,

TGRT Haber gibi birçok kanallarda uzun yıllar boyunca  çalışan Hande Ertekin aynı zamanda bir roman yazarıdır.

Hande Ertekin'in, yazdığı romanların arasında;

  • Zevce,

  • Konu Aşksa,

  • Altıncı Göz adında 3  romanı bulunuyor.

Hande Ertekin, pop müziğinin efsane ismi ve İYİ Parti Belediye Başkan adayı olan  Hakan Peker ile 2022 yılından beri birliktelikdir.  

Hakan Peker aslen nerelidir?

Hakan Peker aslen nerelidir

5 Şubat 1961 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen Zafer Peker'in annesinin adı Sabahat Peker, babasının adı Hüseyin Peker'dir. Bir dönem şarkıcılık yapış olan Zafer Peker adında bir abisi, Funda ve Ebru adında da iki kız kardeşi vardır.

Hakan Peker'in boyu kilosu kaç? Hakan Peker' in burcu ne?

Hakan Peker'in boyu kilosu kaç Hakan Peker' in burcu ne

Hakan Peker 1.75 boyunda, 70 kilo'dur.Kahverengi gözleri ve kumral teniyle yıllara meydan okuyan 1990 yıllarda çıkardığı albümlerle adından sıkça bahsettiren Hakan Peker, İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı oldu.Hakan Peker' in burcu ise kova 'dır.

Hakan Peker hangi partiden?

Hakan Peker hangi partiden

Ferda Anıl Yarkın'ın babası Kamuran Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın'ın babası Kamuran Yarkın kimdir?

Yerel seçim hazırlıkları başlarken Hakan Peker İYİ Parti'den Belediye Başkanı adayı oldu.

Hakan Peker'in serveti ne kadar?

Hakan Pekerin serveti ne kadar

İyi parti başkan adayı olan ünlü şarkıcı Hakan Peker'in günümüzde serveti merak ediliyor. Uzun yıllar müzik sektöründe yer alan ünlü şarkıcın serveti hakkında net bir bilgi yok. Ancak 24.02.2015 tarihinde yayınlanan Hakan Peker'in albümlerini dağıtan Seyhan Müzik, 11 yıldır borcunu ödemeyen şarkıcının iflasını istediğine dair haberlerle gündeme gelmişti.

Hakan Peker 'in çoğunluk hissesine sahip olduğu Peker Müzik Şirketi'ne ait albümlerin dağıtım işini yapan Seyhan Müzik, 20 yıl önce İstanbul 12. İcra Müdürlüğü'ne başvurarak 33 bin 967 lira alacağı için icra takibi başlattı.

Mahkeme , Peker'i haksız buldu ve o dönem 11 yıl boyunca katlanan ve faiziyle birlikte 121 bin 175 liraya ulaşan borcun Seyhan Müzik'e ödenmesine hükmedildi. Ancak ödeme gerçekleşmedi. Seyhan Müzik bunun üzerine mahkeme kararına rağmen borcunu ödemeyen Peker'in İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflasını istedi. Dava dilekçesinde şarkıcının üyesi olduğu şarkıcının üyesi olduğu Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği'ndeki (MÜYAP) tüm alacakları üzerine tedbir konulması talep edildi.

Hakan Peker'in şarkıları nelerdir?

Karam

İllâ ki · 2000

Bir Efsane

Bir Efsane · 1989

Kelimeler Yetmez

Aşk Bana Lazım · 2003

Köylü Güzeli

Efsane Şarkılar · 2016

İllâ ki

İllâ ki · 2000

Ateşini Yolla Bana

Efsane Şarkılar · 2016

Ateşini Yolla

Hakan Peker' · 1995

Kaldı Bende

Hey Corç (Seni Unutmalı) · 1991

Unutmadım Seni

İllâ ki · 2000

Karamela

Karamela · 2011

Uçuk Kaçık

Hakan Peker' · 1995

Camdan Cama

Camdan Cama · 1990

Hey Corç

Hey Corç (Seni Unutmalı) · 1991

Gece Gözlüm

Gece Gözlüm · 2006

Kolay Mı Unutmak

Hey Corç (Seni Unutmalı) · 1991

Beni Aldatma

İllâ ki · 2000

Günahlar

Hakan Peker' · 1995

Amma Velakin

Amma Velakin · 1993

Alev Alev

Aşk Bana Lazım · 2003

Mesaj At

Asil · 2019

Karanlığa Çak Bir Kibrit

Efsane Şarkılar · 2016

Aşkımız Gözemi Geldi?

Hakan Peker' · 1995

Taş Gibi

Yak Beni · 2004

Kurtar Beni

Karamela · 2011

Vazgeçen Ben Değildim

Amma Velakin · 1993

Salına Salına

Salına Salına · 1997

Yalan Değil

Hakan Peker' · 1995

Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum

İllâ ki · 2000

Felsefe

Yak Beni · 2004

Affetmedim Kendimi

Yak Beni · 2004

Artık Sevmeyeceğim

Canım İstedi · 2001

Unutuluyor Mu Aşklar

Asil · 2019

Kaynak: Hatice Zeybek