Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa Finali öncesi Galatasaray antrenörü Okan Buruk kadroda değişikliklere gitti. Hakim Ziyech'i kadro dışı bırakan Okan Buruk Arabistan'a Ziyech'siz geldi. Hakim Ziyech'in Galatasaray'dan gideceği iddia edilen bazı söylentiler ortaya atıldı. Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılyor mu? İşte detaylar...

Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılyor mu?

Sarı Kırmızılılar'da şok bir iddia ortaya atıldı. Cuma günü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesi  Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk kadroya Hakim Ziyech'i dahil etmedi. Akıllarda Ziyech'in başka bir kulübe mi gidiyor düşünceleri oluşmaya başladı. Kulüpten bununla ilgili herhangi bir açıklama gelmese de söylentiler konuşulmaya devam ediyor.

Hakim Ziyech Galatasaray'dan Ayrılyor Mu Ziyech Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Neden Yok (3)

Galatasaray’da oynayan 30 yaşındaki futbolcu, sözleşmesi sezon sonu dolacak. Mirror gazetesine göre; Galatasaray, Ziyech ile yeni bir anlaşma yapmazsa yaz transfer döneminde ne olacağı belli değil. Yaz transfer döneminde serbest kalacak olan Hakim Ziyech’in Arsenal ve Real Madrid gibi takımlara gitmesi ihtimali düşük görülüyor. 

Hakim Ziyech Galatasaray'dan Ayrılyor Mu Ziyech Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Neden Yok (2)

Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Hakim Ziyech Galatasaray'dan Ayrılyor Mu Ziyech Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Neden Yok (1)

Ziyech Fenerbahçe maçı kadrosunda neden yok?

Sakatlığı nedeniyle Süper Kupa’ya katılamayacak olan Fas asıllı yıldız Hakim Ziyech, Fenerbahçe ile oynanan lig maçından sonra ağrılarının sürdüğünü teknik ekibe bildirmişti. Son idman sonrası teknik direktör Okan Buruk, Ziyech’i oynatmamaya karar verdi.

Hakim Ziyech Galatasaray'dan Ayrılyor Mu Ziyech Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Neden Yok (4)

Fenerbahçe- Galatasaray Süper Kupa maçı nerede oynanacak?

Süper Kupa maçının nerede oynayacağı herkes tarafından merak ediliyor. Süper Kupa mücadelesi  Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak.

Hakim Ziyech Galatasaray'dan Ayrılyor Mu Ziyech Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Neden Yok (5)

Süper Kupa maçı hangi kanalda?

Süper Kupa maçı 20:45'te ATV'de izlenebilecek.

Süper Kupa maçı ne zaman?

Fenerbahçe- Galatasaray Süper Kupa maçı  29 Aralık Cuma günü oynanacak.