Başkan Hacet, yaptığı açıklamada, 2014 yerel seçimlerinde Akhisar ve birkaç ilçenin altyapı çalışmalarının Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisine devredildiğini, bu süreçte AKP’nin yerel yönetimlerinin gerekli altyapı yatırımlarını yapmadığını dile getirdi.

Cengiz Ergün ve Salih Hızlı dönemlerinde altyapı yatırımlarının yetersiz olduğunu belirten Hacet, şu an AKP İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer’in geçmiş dönemlerin eksik yatırımlarından siyasi rant elde etmeye çalıştığını ifade etti.

MASKİ’nin Çalışmalarına Teşekkür

Hacet, MASKİ ekiplerinin fedakarlıkla çalıştığını vurgularken, MASKİ şefi ve ekibi başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e teşekkürlerini sundu. Hacet ayrıca, altyapı çalışmalarının yerel belediye yetkisi dışında olmasına rağmen süreci yakından takip eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya da teşekkür etti.

Son olarak, Hacet, su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşayan mahalle sakinlerine ve sabırla süreci takip eden mahalle muhtarlarına da şükranlarını ileterek, Akhisar halkının bu süreçteki sabrına vurgu yaptı.

Akhisar'da motosiklet ile otomobil çarpıştı 1 kişi yaralandı Akhisar'da motosiklet ile otomobil çarpıştı 1 kişi yaralandı

Başkan Hayriye Hacet, açıklamasını “İşimiz gücümüz Akhisar” sözleriyle noktaladı.

Muhabir: Pınar Gezici-Erdinç Alkan