Ülkemizde gümden sık sık değişmeye devam ediyor. Özellikle Orta Doğu'da yaşanan karışıklıklar ve İnstagram'ın kapalı olması son günlerde ülke gündemini en çok meşgul eden konular arasında yerini alıyor. 

Bu olayların yanında bir de televizyon kanallarında yorum yapan kişilerin yaptıkları yorumlarda dikkat çekiyor. Bu kişilerden birisi de Hazar Vural Jane olarak karşımıza çıkıyor.

Vatandaşlar Hazar Vural Jane kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında ve çocuğu var mı gibi sorular soruyorlar. Bizde sizler için Hazar Vural Jane hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Şimdiden keyifli okumalar.

Hazar Vural Jane kimdir nerelidir?

Hazar Vural Jane hakkında internette yaptığımız detaylı araştırmalarda çok fazla bilgiye ulaşamadık. Fakat kendisi hakkında bulduğumuz bilgiler ile sizleri aydınlatmaya çalışacağız.

Hazar Vural Jane'nin yaklaşık 35-40 yaşlarında bir kadın olduğu tahmin ediliyor. Hazar Vural Jane, 2009 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü'nden başarılı bir şekilde mezun olarak lisans eğitimini bitirmiştir. Hazar Vural Jane, daha sonra 2012 yılında Yüksek Lisans eğitimi almaya başlamıştır.

Yüksek Lisans eğitimi için ise Harp Akademileri, Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Uluslararası İlişkiler bölümünü seçmiştir. Burada da başarılı bir eğitim hayatı sürdüren Hazar Vural Jane, Yüksek Lisansını "İran Toplum Yapısının Dış Politikasına ve Ortadoğu Güvenliğine Etkileri" tezini vererek tamamlamıştır.

Hazar Vural Jane, son olarak doktorasını yapmak üzere Yıldız Teknik Üniversitesi'ne giriş yapmıştır. Burada Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Bu amaçla üzerinde çalıştığı tez başlığı ise "İran'da Dini Lider'in Dış Politika Karar Alma Sürecindeki Rolü/Etkisi" olarak biliniyor.

Kemal Çağlar Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Neden öldü? Kemal Çağlar Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Neden öldü?

Hazar Vural Jane kimdir nerelidir sorularına sizler için yanıt vermeye çalıştık. Bizi takip etmeye devam edin gündemden uzak kalmayın.

Editör: Abdullah Akar