Zehra Güneş Serveti! Transfer Ücreti Ne Kadar? Zehra Güneş Ne Kadar Maaş Alıyor? Zehra Güneş Serveti! Transfer Ücreti Ne Kadar? Zehra Güneş Ne Kadar Maaş Alıyor?
Sarıgöl ilçesi Çavuşlar Mahallesi'nde yaşayan Mestan Coşkun isimli genç, kendi imkanları ile hurda bisikletleri alıp tamir ediyor. Salihli'de bir fabrikada Metal CNC operatörü olarak çalıştığını belirten hayırsever genç, imkanı dahilinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını ifade etti.
Bir fabrikada işçi olarak çalıştığını ifade eden Mestan Coşkun, topluma faydalı olmak istediğini belirtti. Elinin emeği ile hayatını kazandığını belirten Mestan Coşkun; "Keşke imkanım olsa da yeni bisikletler alıp ihtiyacı olanlara hediye edebilsem. Ama maddi imkansızlıklar bir şeyler yapmanın önüne geçmemesi gerektiğine inanıyorum. İçimdeki bir şeyler yapma ve iyilik etme duygusu beni yeni arayışlara itti. Hurdacı Abbas Çelebi'nin dükkanından hurdaya çıkmış ancak hala kullanılabilecek olan bisikleti gördüm. Bisikleti satın alarak tamire başladım. Tüm bakımlarını yaptım, lastiklerini değiştirdim, arızalı aksamları tamir ettim. Bisikleti çalışır duruma getirdim" dedi.
Mestan Coşkun, kullanıma hazır hale getirdiği bisikleti ihtiyaç sahibi olan bir kız çocuğuna hediye etmek istediğini belirterek; "Özellikle köyde bisiklete ihtiyacı olan kız çocuğu varsa bu bisikleti hediye etmek istiyorum. Bu konuda yakını, tanıdığı olan varsa bana ulaşabilir" dedi.
Hayırsever genç, bu tür yardımlara devam etmek istediğini belirtirken, kabiliyeti olan herkesi bu tür hayır işlerine davet etti.