Samsunspor'un yeni transferi Hulk kimdir? Hulk Kaç yıllığına Samsunspor ile anlaştı? Hulk Samsunspor'dan kaç para alacak? Hulk Samsun'a ne zaman gelecek? Gibi sorular spor severler tarafından çokça araştırılıyor.

Hulk Samsunspor'a transfer oldu mu? 

Samsunspor’un Brezilyalı golcü Hulk için hamle yaptığı belirtiliyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Samsunspor, Atletico Mineiro forması giyen Hulk’un durumunu sordu. Brezilya’da Atletico Mineiro’da oynayan 36 yaşındaki sambacının kontratı 2024’te bitiyor. Başkan Yüksel Yıldırım, Hulk transferi için menajerlerin teklifi olduğunu ve 2 milyon Euro teklif ettiğini ancak menajerlerin 5-6 milyon Euro istediğini söylemişti. Samsunspor Hulk transferini bitirdi mi sorusu sorulmaya başlandı. Kulübün kısa süre sonra transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Samsunspor'un yeni transferi Hulk kimdir?

Brezilyalı futbolcu Hulk, fakirlikten zirveye uzanan bir hayat hikayesine sahip. 25 Temmuz 1986’da Campina Grande’de doğan Hulk, Brezilya’da Vitória takımında futbola başladı. Daha sonra Japonya’ya giderek Kawasaki Frontale, Consadole Sapporo ve Tokyo Verdy takımlarında oynadı. 2008 yılında Porto’ya transfer olan Hulk, burada dört sezon boyunca gösterdiği performansla Avrupa’nın dikkatini çekti. 2012 yılında Zenit’e 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Hulk, Rusya’da da başarılarını sürdürdü. 2016 yılında ise Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai SIPG’e 56 milyon euro karşılığında transfer oldu. Bu transfer Asya rekoru olarak kayıtlara geçti. 2021 yılında ise ülkesine dönerek Atlético Mineiro ile sözleşme imzaladı.

Hulk, Brezilya millî futbol takımında da önemli başarılar elde etti. İlk kez 2009 yılında millî takıma çağrılan Hulk, 2012 Yaz Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan takımda yer aldı. Aynı yıl FIFA Konfederasyonlar Kupası’nı kazanan takımın bir parçası oldu. 2014 FIFA Dünya Kupası’nda da Brezilya’nın kadrosunda yer aldı. Toplamda 49 kez millî formayı giyen Hulk, 11 gol kaydetti.

Hulk, hızı, güçlü şutları ve fiziksel gücüyle tanınan bir futbolcu. Lakabını çizgi roman karakteri Hulk’tan alan futbolcu, hem karaktere hem de onu televizyonda canlandıran aktör Lou Ferrigno’ya benzemektedir. Futbol dışında evanjelik bir Hristiyan olan Hulk, hayır işleriyle de ilgilenmektedir. Özel hayatında ise iki çocuğunun annesi olan eski eşi Iran Angelo’dan boşandıktan sonra onun yeğeni Camila Angelo ile evlenmiştir.

Hulk Samsun'a ne zaman geliyor?

Yıldız futbolcu Hulk'un Cuma günü Samsun'da olması bekleniyor.

Hulk hangi takımlarda oynadı?

Brezilyalı futbolcu Hulk’un futbol kariyeri boyunca hangi takımlarda oynadığı merak konusu oldu. Hulk, Vilanovense takımının altyapısında başladığı futbola, São Paulo, EC Vitória, Kawasaki Frontale, Consadole Sapporo, Tokyo Verdy, FC Porto, Zenit, Shanghai SIPG ve Atlético Mineiro takımlarında devam etti. Şu anda Clube Atlético Mineiro takımında forma giyen Hulk, Brezilya millî takımında da 49 kez görev yaptı ve 11 gol kaydetti. Hulk, hızı, güçlü şutları ve fiziksel gücüyle tanınan bir forvet oyuncusudur. 

Neden Hulk diyorlar? Hulk Lakabı nereden geliyor?

Brezilyalı futbolcu Hulk’un lakabının nereden geldiği merak ediliyor. Hulk, çizgi roman karakteri Hulk’a ve onu televizyonda canlandıran aktör Lou Ferrigno’ya benzemesi nedeniyle bu ismi almıştır.

Ayrıca Hulk, hızı, güçlü şutları ve fiziksel gücüyle tanınan bir futbolcu olarak da dikkat çekmektedir. Hulk, bu özellikleri sayesinde rakiplerine karşı üstünlük sağlamaktadır.

Lou Ferrigno ve Givanildo Vieira de Souza Hulk

Hulk Kaç Yaşında?

1986 Doğumlu olan Hulk şuanda 37 yaşında.

Hulk'un gerçek adı ne?

Yıldız futolcu Hulk'un gerçek adı Givanildo Vieira de Souza'dır.

Haber-Mehmet Pamuk