Esaret Dizisi Sezon Finali Ne Zaman? Final Yapacak Mı? Yeni Sezon Onayı Aldı Mı? Esaret Dizisi Sezon Finali Ne Zaman? Final Yapacak Mı? Yeni Sezon Onayı Aldı Mı?
O hem sosyal medya fenomeni hem de iş insanı. 14 milyon takipçili İbrahim Yılmaz kimdir sizin için araştırdık. İşte detaylar.. İbrahim Yılmaz’ın her gönderisi geniş kitleler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sahibi olduğu güvenlik markası "Armed Güvenlik" her geçen gün daha çok kişiye ulaşıyor. İbrahim Yılmaz kimdir merak edenler için özel bir haber hazırladık. İş insanı İbrahim Yılmaz, kendini sıfırdan bir başarı öyküsü olarak tanıtıyor. İbrahim Yılmaz, 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kendi girişimi olan bir güvenlik şirketiyle Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri haline gelmiştir. Kurduğu güvenlik şirketiyle hızla büyüyerek, kısa sürede dikkat çeken başarılara imza atmıştır. Şirketi, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer almıştır. Ayrıca, İbrahim Yılmaz 2018 yılında Forbes Dergisi’nin de ilgisini çekmiştir. Dergi, Yılmaz’ı Türkiye'nin en başarılı 30 yaş altı iş insanları listesine seçmiştir. 2020'de ise şirket, Türkiye'nin en büyük 300 şirketi arasında yer almıştır. İbrahim Yılmaz iş insanı kimliğinin yanı sıra sosyal medyada ürettiği içeriklerle de dikkat çekiyor. İbrahim Yılmaz kimdir aramaları her video sonrasında artıyor. İbrahim Yılmaz’ın hayatını araştırdık ve detayları sizler için derledik.

Armed Güvenlik İbrahim Yılmaz kimdir?

İbrahim Yılmaz, halen Armed Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Güvenlik sektöründe önemli katkıları olan İbrahim Yılmaz, sosyal medya platformlarında da aktif olarak kullanmakta ve hayırseverliğiyle de bilinmektedir.

“İsmim İbrahim Yılmaz Instagram’da 14 Milyon Takipçim Var”

İbrahim Yılmaz sosyal medyada 14 milyon takipçisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Videolarına samimi bir "ismim İbrahim Yılmaz Instagram’da 14 milyon takipçim var" cümlesiyle başlıyor. İbrahim Yılmaz için bu sadece bir giriş değil. Aslında kendi şirketinin marka stratejisinin bir parçası. İbrahim Yılmaz, insanların alay ettiğini düşündüğü bu giriş cümlesinin aslında bir marka çalışması olduğunu söylüyor. Videolarında, nasıl bu kadar büyüdüğünü, nasıl bir marka stratejisi izlediğini ve öne çıkış stratejilerini takipçileriyle paylaşıyor. Ayrıca, sosyal medyayı etkili bir iletişim aracı olarak kullanıyor. Türkiye'nin dört bir yanını gezip sokakta rastgele seçtiği insanlara, "Beni tanıyor musunuz? Sosyal medyada takip ediyor musunuz?" diye soruyor. Kendisini takip edenlere çeşitli hediyeler veriyor. Bu hediyeler arasında para, ev ve elektronik eşyalar da bulunuyor.

İbrahim Yılmaz Armed Güvenlik Kuruluş Hikayesi

İbrahim Yılmaz kimdir yazımızda iş insanının kurduğu şirketin hikayesine de yer verdik. İbrahim Yılmaz’ın kendi markası olan Armed’in kuruluşu başına gelen bir hırsızlık olayıyla gerçekleşmiş. Evlerinde yaşadığı hırsızlık sonrası güvenlik konusunu ciddiye almıştır. Gelecekte de benzer talihsizliklerin tekrarlanabileceğini düşünerek güvenlik sistemi kurma kararı vermiştir. Zaten çok çalışkan olduğunu her fırsatta söyleyen İbrahim Yılmaz, bu kararını kendi çabalarıyla hayata geçirmiş. Güvenlik sistemleri hakkında çok araştırma yaptığını ve kendi yeteneklerini bu alanda kullanmış.     Bu kararının ardından bir güvenlik firmasında işe başlamış. İbrahim Yılmaz ilk zamanlar ustasının getir-götür işlerini yapmıştır. Hem okula gidip hem çalışmış. İşi öğrendikten sonra kendi markasını kurmaya karar vermiş. En temel pazarlama yöntemlerini kullanıp müşterilerle iletişimini hep güçlü tutmuştur. Kapı kapı dolaşıp, insanları tek tek telefonla arayıp kendi markasını anlatmıştır. Müşteri memnuniyetini esas alarak 'Armed' adında kendi güvenlik şirketiyle daha profesyonel bir hizmet sunmaya başlamıştır. İbrahim Yılmaz Armed aramalarının en çok karşılaşılan sonucu işte bu kuruluş hikayesidir.

İbrahim Yılmaz Armed Nereden Geliyor?

Armed adı İngilizce kökenli olup, güvenlik sistemlerinin aktif olduğunu belirten bir ışığı simgelemektedir.  Türkiye ve dünya genelindeki güvenlik firmaları, "Armed düğmesi yandığında alarm kurulmuştur, güvendesiniz" gibi bir cümleyle güvenlik sistemlerini tanıtıyorlar. İbrahim Yılmaz da Armed ismini bu yüzden seçiyor.

İbrahim Yılmaz Nereli?

Sosyal medyada toplam takipçisinin 25 milyon olduğunu söyleyen İbrahim Yılmaz nerelidir çok merak ediliyor. İbrahim Yılmaz İstanbul’da doğmuştur. Ancak İbrahim Yılmaz aslen Çorumlu’dur. İş hayatına İstanbul’da devam etmektedir.

İş adamı İbrahim Yılmaz kaç yaşında?

Sosyal medyada yayınladığı videolarla çok konuşulan İbrahim Yılmaz kaç yaşında izleyicileri tarafından çok aranıyor.
  • İbrahim Yılmaz 19 Aralık 1985 tarihinde doğmuştur. İş adamı İbrahim Yılmaz 38 yaşındadır.

İbrahim Yılmaz Takipçi Sayısı

İbrahim Yılmaz her videosuna 14 milyon takipçisi olduğunu söyleyerek başlıyor. İbrahim Yılmaz kimdir diye internette arama yapanlar için bu soruyu da cevapladık. Peki İbrahim Yılmaz’ın takipçi sayısı gerçekte ne kadar gelin birlikte bakalım. Mart 2024 itibariyle İbrahim Yılmaz’ın takipçi sayısı aşağıdaki gibidir:

İbrahim Yılmaz Oğuzhan Uğur Kavgası

İbrahim Yılmaz kimdir merak edenler Oğuzhan Uğur'la olan kavgasını da merak ediyor. İşte detayları derledik. Instagram’da ve TikTok’ta çektiği videolarda insanlara para dağıtan İbrahim Yılmaz’ın Oğuzhan Uğur kavgası da gündem olmuştu. İbrahim Yılmaz Oğuzhan Uğur kavgası nedir merak edenler için biraz geçmişe gidip olayı hatırlayalım. Sosyal medya platformu X’te Jahrein kullanıcı isimli oyun yayıncısını bilirsiniz. Jahrein, İbrahim Yılmaz’ın sokakta çektiği videoyu alıntılayarak “daha görgüsüzünü görmüş müydünüz” diye takipçilerine soruyor. Bu mesajına programcı Oğuzhan Uğur ‘’taciz bu’’ diye yanıt veriyor. Bunun üzerine İbrahim Yılmaz Oğuzhan Uğur’un kendisine hakaret ettiğini ileri sürüyor. Ardından, Oğuzhan Uğur’a 1 Milyon liralık tazminat davası açtığını açıklıyor. Kazanacağı tazminatı da yine sosyal medyada yaptığı Takip Et Kazan adını verdiği uygulama ile dağıtacağını söylemiştir.

İbrahim Yılmaz Şarkıları

İbrahim Yılmaz kimdir sorusunu yanıtlarken bu konuya da değinelim. İbrahim Yılmaz, sadece iş hayatında değil müzik dünyasında da kendine yer edinmiştir. "Bir İyilik Yap" adlı şarkısı, The Medya Post'un desteğiyle dijital platformlarda yerini almıştır. Şarkının sözleri Koray Albayrak ve İbrahim Yılmaz'a aittir. Müziği Koray Albayrak tarafından bestelenmiştir. Düzenleme sürecinde ise Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu'nun emeği vardır. Şarkının video klibinde ise yönetmen koltuğunda İbrahim Yılmaz'ın kendi oturmaktadır.

Öneri içerik: Market Süt Fiyatları | Tarım Kredi Süt Fiyatı ne kadar?

Sık Sorulan Sorular

İbrahim Yılmaz hangi Holding’in sahibi? İbrahim Yılmaz Armed Holding’in sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır. Armed Holding ne iş yapar? Armed Holding, güvenlik ve alarm sistemleri üretir. Armed Holding dünyanın birçok noktasında satış yapmaktadır.