Galatasaray'ın son 2 yılda üst üste elde ettiği şampiyonluklarda aslan payının sahiplerinden biri şüphesiz Arjantinli golcüsü Mauro İcardi olmuştu. Özellikle ilk sezonunda ligin karar haftalarında sahaya kartvizit bırakan yıldız golcü takımının şampiyonluğuna direk etki etmişti.

Geçen yılda ligin ilk yarısında çok fazla eleştiri almasına rağmen ikinci yarı da kendine gelen İcardi hem gol kralı olmuş hem de Cimbom'u bir kez daha şampiyon yapmıştı. Arjantinli yıldız için kendi ülkesinin basınından önemli bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

İcardi Galatasaray'dan Ayrılacak Mı İcardi Arjantin'e Geri Mi Dönüyor 1

Arjantin basınının haberine göre, İcardi'yi Arjantin'in en önemli takımlarından olan River Plate kadrosuna katmak istiyor. River Plate bu transfer için yaklaşık 15 milyon euro civarında ücret ayırmış durumda.

Haberin devamında da eşi Wanda Nara ile çalkantılı bir aşk hayatı süren İcardi'nin ülkesine dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Bu transferin gerçekleşmesi için devre arasını işaret eden Arjantin basını İcardi Ocak'ta River Plate formasını giyebilir iddiası ile haberini noktalıyor.

Manisalı minik judocular 23 madalya kazandı! Manisalı minik judocular 23 madalya kazandı!

İcardi Galatasaray'dan Ayrılacak Mı İcardi Arjantin'e Geri Mi Dönüyor Kapak

Muhabir: Erdinç Alkan