Galatasaray'ın yıldız golcüsü İcardi ve menajeri Wanda Nara çok sansasyonel bir evlilik yaşıyor. Sürekli gündeme gelen ikili hakkında vatandaşlar pek çok soru soruyorlar. İşte Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi nasıl başladı, nasıl devam ediyor? Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi, futbol dünyasında oldukça dikkat çeken ve medyada geniş yer bulan bir ilişki. İşte ikilinin aşk hikayesinin önemli dönüm noktaları haberimizde yer alıyor.

Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi

İcardi ve Wanda aşkının başlaması esasında bir başarısızlık hikayesi ile doğuyor. İcardi Barcelona altyapısında oynarken A takım hayalleri kuran bir genç fakat Barcelona A takımı için yetersiz görülüyor ve Sampdoria'ya kiralanıyor. İşte hikaye orada başlıyor. 2010 yılında kiralanan İcardi'nin bonservisini Sampdoria 2011 yılında 200 Bin Euro'ya satın alıyor.

Sampdoria'ya uyum sağlamasında ki en önemli etken Maxi Lopez olmuştur. İcardi'nin vatandaşı olan Lopez İcardi İtalya'ya uyum sağlasın diye onunla yakından ilgilenir. Lopez İcari ile adeta abi kardeş gibi ilgilenir saha içi ve dışında sürekli İcardi ile yan yanadır. Arjantinli İcardi'yi ailesinden biri olarak görür. İcardi 2013 yılına kadar 2 yıl Sampdoria'da adeta uçtu onu kimse durduramıyordu.

Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi sg

İcardi'nin kariyeri ne kadar iyi giderse gitsin asıl şöhreti golcülüğü ile değil özel hayatı ile yakaladı. İcardi en yakın arkadaşı olan Maxi Lopez'in 3 çocuğunun annesi ile Wanda Nara ile evlenerek adeta Dünya magazinine bomba gibi düşmüştü. Asıl büyük bomba ise sonrasında çıkan haberlerle oluştu. İcardi ve Wanda Nara'nın, Maxi Lopez ile Wanda birlikteyken Lopez'i aldattığı iddiaları ile oluştu. Bu haberlerin ardından Lopez'in kariyeri adeta dip yaptı. Arjantinli oyuncu bu haberlerden sonra futbola bir daha hiç konsantre olamadı.

İcardi ve Wanda aşkı bütün Dünyada kötü gözle bakılan bir aşk olmuştu. Wanda'nın iki yakın arkadaşın arasını bozan kadın olduğu cümlesi tüm Dünyada konuşulmaya başladı. Hatta öyleki İcardi'nin ailesi bile İcardi ile Wanda aşkı yüzünden arasını açmıştı.

Lopez'in İcardi ile Wanda evlendikten sonra bana çocuklarımı göstermiyorlar açıklaması adeta İcardi ve Wanda'ya olan düşmanlığı bir kat daha artırdı. İcardi'nin özel hayatı o kadar kötü gidiyordu ki İnter için sahaya sürekli gol atmasına rağmen taraftarlar İcardi'nin takımdan gönderilmesini istiyordu.

Adeta senaryo gibi bir olay daha bu aşk üçgenine karışır. İtalyanın ünlü Sicilya mafyası Lopez'e bir teklifle gider. İstersen İcardi'nin ayaklarını kıralım ve futbol hayatını bitirelim demişlerdir. Fakat Lopez yinede gururlu bir tutum sergiler ve bunun yapılmasını istemez ve bir kez daha kalpleri kazanır.

Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi sg 1

İcardi bu aşk hayatıyla o kadar yıprandı ki Arjantin Milli takımdan bile bazı oyuncular yaşananlar sonrasında İcardi'nin Milli takıma alınmamasını istediler ve sonuçta İcardi çok az Milli davet alan bir oyuncu oldu. 

Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor? Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor?

İcardi İtalya kariyeri bitince PSG ile anlaştı burada fena olmayan performanslar ortaya koyan oyuncu yinede özel hayatından kurtulamaz. Wanda'nın sürekli sosyal medyada paylaşım yapması İcardi ile olan cinsel hayatını bile dile getirmesi tüm futbol severleri rahatsız eder ve İcardi'nin kariyerine büyük zarar verir. 

Icardi ve Wanda Nara'nın aşk hikayesi sg 3

İcardi ve Wanda aşkı artık Türkiye'de devam ediyor. İcardi Galatasaray taraftarları tarafından adeta sevgi seline maruz kalıyor ve burada özel hayatları oldukça az gündeme geliyor. Bu yüzden ikili burada mutlu bir aşk hayatı sürüyor diyebiliriz.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ilişkisi, futbol dünyasında sadece bir aşk hikayesi değil, aynı zamanda kariyer yönetimi ve medyada geniş yankı bulan bir fenomen olarak da dikkat çekiyor.

Kaynak: Mehmet Pamuk