Olay, Erzurum Lala Paşa Mahallesi Kara Veli Sokak'ta gerçekleşti.  Edinilen bilgiye göre,  iki genç grup arasında kavga çıktı.  Eski Numune Hastanesi'nin bulunduğu alandaki parkta başlayan tartışmanın boyutu giderek büyüdü. Kavgada  17 yaşındaki Ö.G isimli şahıs  “sallama” olarak bilinen  döner bıçağı ile D.Y.'ye saldırdı. Parkta başlayan kavga şahısların kaçışmasıyla bölgede bulunan mağazalara ve apartmanlara kadar sıçardı.

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri yönlendirildi. Sağlık ekipleri,  kavgada ağır yaralanan 14 yaşındaki D.Y'ye saklandığı apartman girişinde müdahale etti. İlk müdahalesi gerçekleşen D.Y ambulansla hastaneye yönlendirildi.

Eşini öldüren uzman çavuş kendi canına da kıydı Eşini öldüren uzman çavuş kendi canına da kıydı

Diğer yandan,  kavgada şüpheli olarak tespit edilen  Ö.G. ve arkadaşları ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri, ara sokaklara kaçan şüphelileri kısa sürede yakaladı. Şüpheli gençlerden birisi kavgada kullanılan döner bıçağının yerini polise gösterdi. 

Olayda yaralanan, D.Y'nin hastanede tedavsinin devam ettiği öğrenildi.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

İki Grup Arasında Çıkan Kavganın Sonu Kanlı Bitti! (1)

İki Grup Arasında Çıkan Kavganın Sonu Kanlı Bitti! (2)

İki Grup Arasında Çıkan Kavganın Sonu Kanlı Bitti! (3)

İki Grup Arasında Çıkan Kavganın Sonu Kanlı Bitti! (4)

Kaynak: İHA