Aşk Mantık İntikam dizisiyle tanınan yakışıklı oyuncu İlhan Şen kimdir? Bu içerikte sizlere detaylı olarak aktaracağız...

İlhan Şen kaç yaşında? Nereli? Sevgilisi kim? gibi merak edilen tüm soruların yanıtını bulabileceksiniz. Aynı zamanda İlhan Şen Şener Şen'in oğlu mu? sorusunu da yanıtlayacağız. İlhan Şen hakkında tüm detaylar sizlerle....

İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen Kimdir

Türk aktör ve eski model olan İlhan Şen, 19 Aralık 1987 tarihinde Bulgaristan’da doğmuştur. 36 yaşındaki oyuncu, lisans eğitimini inşaat mühendisliği üzerine almıştır.

2009 yılında Türkiye’nin en iyi modeli seçilmiş ve Best Model of Turkey ve Best Model of Europe yarışmalarını kazanmıştır.

Oyunculuk kariyerine başlaması ise 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisiyle olmuştur. Bu dizide ‘’Mete’’ adlı bir karakteri canlandırmıştır.

En büyük çıkışını FOX TV’de yayınlanan ve başrolünü Burcu Özberk ile paylaştığı ‘’Aşk Mantık İntikam’’ adlı dizide yapmıştır. Bu dizide çiftin kimyası çok beğenilmiş ve İlhan Şen’in hayranları giderek artmıştır.

İlhan Şen birçok markanın defilesi ve reklamında da yer almıştır.

Güncel olarak Safir dizisinde oynamakta ve başrolü Özge Yağız ile paylaşmaktadır.

Dünyaca ünlü Dolce & Gabanna ve Armani gibi markalarla iş birliği yapmıştır. İlhan Şen, oyunculuğun yanı sıra farklı ilgi alanlarıyla da karşımıza çıkmaktadır. Bu doğrultuda senaryosunu kendi yazdığı ve yönettiği ‘’Perspective’’ adlı kısa bir film çekmiştir.

Müzikle de ilgilenen İlhan Şen, kendi yaptığı beste ve coverlarını Instagram hesabı üzerinden paylaşmaktadır. Hayranlarına hem yakışıklılığı hem de yetenekleri ile hitap etmektedir.

İlhan Şen kimdir sorusunu özetle bu şekilde yanıtlayabiliriz...

Gündoğmuş Çetesi Lideri Uğurcan Gündoğmuş Kimdir? Nereli? Gündoğmuş Çetesi Lideri Uğurcan Gündoğmuş Kimdir? Nereli?

İlhan Şen Kaç Yaşında?

Oyunculuğa 2018 yılında başlasa da genç yaşında iyi bir kariyer edinen İlhan Şen, 1987 doğumludur.

2023 itibariyle 36 yaşında olan oyuncu, kendini geliştirmeye ve yeni projelerle karşımıza çıkmaya devam etmektedir.              

İlhan Şen TV dizilerinde daha çok yer almaktadır ve kendi kariyerinin önemli bir bölümünü oyunculuk oluşturmaktadır. Daha önceleri mankenlik geçmişi de bulunmaktadır.

İlhan Şen Nereli?

İlhan Şen kimdir sorusunu soran kişiler, aynı zamanda Şen'in nereli olduğunu da merak ediyor. Hemen yanıtlayalım…

İlhan Şen Bulgaristan doğumludur. Ancak çok küçük yaşlarda Türkiye'ye gelmiştir. İlhan Şen nereli diye merak ediyorsanız, kısaca bu şekilde açıklayabiliriz. 

İlhan Şen Boyu Kaç?

İlhan Şen kimdir sorusunda en çok oyuncunun boyu merak ediliyor. İlhan Şen, eskiden mankenlik yapmıştır. Bu nedenle uzun boylu olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

İlhan Şen boyu için şu bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • İlhan Şen'in boyu 189 cm'dir.

Öneri içerik: Şener Şen Öldü Mü? Hayatta Mı?

İlhan Şen'in Babası Kim? Şener Şen'in Neyi Oluyor?

İki ismin soyadları aynı olmasına rağmen birbirleriyle bir akrabalık ilişkisinin bulunmadığını söyleyebiliriz.

İlhan Şen 1987 yılında Bulgaristan’da doğmuş ve henüz 2 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmıştır. Babasının adı Mehmet Şen, annesi Ayşe Şen’dir.

Ünlü oyuncu Şener Şen ise 1941 yılında Adana’da doğmuş ve babası Ali Şen ünlü bir oyuncu ve komedyendir.

İki sanatçı da oyunculuk mesleğini seçmiş olmakla birlikte farklı dönemlerde ve farklı türlerde rolleri hayata geçirmişlerdir.

Soy isimlerinin benzerliği ise iki ismin akraba olup olmadığına dair soruları beraberinde getirmektedir. Fakat İlhan Şen ve Şener Şen arasında herhangi bir kan bağı bulunmamaktadır.

İlhan Şen kimdir konusunda sevgilisi hakkındaki bilgilere de değinelim...

İlhan Şen'in Sevgilisi Kim?

İlhan Şen'in Sevgilisi Kim?

İlhan Şen, Pınar Gülkapan adlı bir oyuncu ile birlikte olduğu iddia edilmektedir. İlhan Şen’in sevgilisi olduğu söylenen Pınar Gülkapan, bir oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır.

Pınar Gülkapan, Siccin 5 adlı korku filmi ile tanınmıştır. Ayrıca birçok dizi ve tiyatro oyununda da rol almıştır.

Ancak bu konu hakkında bir kesinlik bulunmamaktadır. Yani İlhan Şen'in sevgilisi kesin olmamakla birlikte iddialar, Pınar Gülkapan olduğunu söylemektedir.

İlhan Şen'in Instagram Hesabı Nedir?

İlhan Şen kimdir diye araştıranlar, oyuncunun Instagram hesabını da merak ediyor. Sizler için Sarıgöl Gündem olarak biz araştırdık ve İlhan Şen'in instagram hesabını paylaşıyoruz:

İlhan Şen kimdir konusunda son olarak oynadığı TV dizilerini ve filmleri inceleyelim...

İlhan Şen'in Oynadığı TV Dizileri ve Filmler

2018 yılında oyunculuk kariyerine başlayan İlhan Şen birçok projede yer almıştır.

İlhan Şen, birçok başarılı dizi ve filmde rol almıştır İlhan Şen’in oynadığı TV dizileri ve filmler aşağıdaki gibidir:

  • Sevmek Zamanı: Atv kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Kağan Kerimoğlu adlı başrol karakterini canlandırmaktadır.
  • Aşk Mantık İntikam: FOX kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Ozan Korfalı adlı başrol karakterini canlandırmıştır.
  • Seni Çok Bekledim: Star TV kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Erol Eren adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Ramo: Show TV kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Neco adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: Atv kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Ferman Façalı adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Şahin Tepesi: Atv kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Mete adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Mehmed: Bir Cihan Fatihi: Kanal D kanalında yayınlanan bu dizide, İlhan Şen Şehzade Alâaddin adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Biz Böyleyiz: 2020 yılında vizyona giren bu filmde, İlhan Şen Manken adlı yardımcı oyuncu karakterini canlandırmıştır.
  • Aşk Filmi: Yakında vizyona girecek olan bu filmde, İlhan Şen Uzay adlı başrol karakterini canlandıracaktır.
  • Perspective: Kısa film.
  • Safir- Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi: Dizide Ateş Gülsoy karakterini canlandırmaktadır.

İlhan Şen'in Yeni Dizisi: Safir!

İlhan Şen'in Yeni Dizisi: SAFİR!

İlhan Şen kimdir sorusunda yeni bir konuya değinelim: Safi Dizisi! İlhan Şen'in yeni dizisi olan Safir, ATV ekranlarında 4 Eylül 2023 tarihi itibariyle yayına başladı. Dizite Ateş Gülsoy karakterini canlandıran İlhan Şen, ana oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizi her Pazartesi günü saat 20:00 ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Öneri içerik: Safir Dizisi Uyarlama Mı?

İlhan Şen’in Yeni Projesi: Aşk Filmi

Ilhan Sen Kimdir-1

Bir topmodel ve yönetmen arasındaki tatlı çekişmeyi anlatan Aşk Filmi’nin başrollerini Yaz rolündeki Cemre Baysel ve Uzay rolündeki İlhan Şen paylaşmaktadır.

Aşk Filmi’nin fragmanını izlemek isterseniz, aşağıya bıraktık:

İlhan Şen kimdir? Konuyu detaylıca açıkladık... Soru ve görüşleriniz için YORUMLAR kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Kaynak: Hatice Zeybek