Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlaması itibari ile şampiyonada ki maçlar ve oyuncular çok merak ediliyor. Özellikle Almanya maçlarında ki Türk kökenli oyuncular ile ilgili çok soru soruluyor.

İlk maçında İskoçya'yı 5-1 mağlup eden Almanya milli takımında sahaya kaptan olarak çıkan İlkay Gündoğan hakkında çok soru soruluyor. İlkay Gündoğan özelinde en çok sorulan soruların başında ise eşi kim sorusu geliyor.

Bizde sizler için İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor gibi sorulara cevap vereceğiz. Şimdiden keyifli okumalar.

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 11

İlkay Gündoğan eşi Sara Arfaoui kimdir?

Sara Arfaoui 1995 yılında Fransa'da dünyaya gelen bir model ve televizyon sunucudur. Sara Fransa'da dünyaya gelmesinden kısa süre sonra İtalya'ya taşında ve hayatını orada sürdürdü. Sara'yı dünya televizyondan tanısa da asıl ünlü olmasını sağlayan neden İlkay Gündoğan ile evlenmesi oldu.

İlkay ile evlenmeden önce model, televizyon sunuculuğu ve dizilerde oyunculuk yapan Sara Arfaoui şimdilerde ise İlkay Gündoğan ile birlikte İspanya'da yaşıyor. Arfaoui ile Gündoğan çifti mayıs 2022 yılında evlendiler.

Sara Arfaoui'nin İngiltere'de çok fazla seveni yok. Güzel model ve oyuncu İngiliz yemeklerini hiç sevmediğini belirten sosyal medya paylaşımları yaparak İngiliz halkı tarafından tepki yağmuruna tutulmuştu.

Sara Arfaoui kimdir sorusunu cevapladık. Gelin şimdide nereli ve kaç yaşında sorularına bakış atalım...

ÖNERİ İÇERİK: İLKAY GÜNDOĞAN KÜRT MÜ?

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 22

Sara Arfaoui aslen nereli ve kaç yaşında?

Sara Arfaoui isminden dolayı özellikle Orta Doğulu olduğu düşünülen bir model. Sara Arfaoui'nin kökenlerine incelediğimizde kendisinin Faslı olduğunu görmekteyiz. Birçok Kuzey Afrikalı gibi Arfaoui aileside Fransa'ya taşınmış oradan ise İtalya yolunu tutmuştur.

Sara Arfaoui hakkında en çok merak edilen bir başka soru ise kendisinin kaç yaşında olduğu yönündedir. Sara Arfaoui 17 haziran 1995 yılında doğması sebebiyle şuan 28 yaşındadır. Sara Arfaoui, 1990 yılında dünyaya gelen İlkay Gündoğan'dan 5 yaş küçüktür.

En çok sorulan bir başka soru Sara Arfaoui ne iş yapıyor. İşte detaylar...

Türkiye son 16'ya kaldı! Türkiye son 16'ya kaldı!

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 33

Sara Arfaoui ne iş yapıyor?

Sara Arfaoui hakkında en çok sorular sorulardan birisi de ne iş yaptığı. Sara Arfaoui televizyonda sunuculuk, oyunculuk ve modellik gibi işlerle uğraşıyor. İtalya'nın önden gelen televizyon kanallarından olan Rai TV'de çalışan Sara Arfaoui burada hem sunuculuk hem de modellikyapıyor.

Sara Arfaoui çeşitli televizyon şovları ve bazı filmlerde de yer aldı. Dünya onu ilk olarak bir müzik videosunda tanıdı. Riki ve CNCO'nun Dolor de Cabeza şarkısında Sara Arfaoui klipteki başrol güzellerden biriydi.

Sara Arfaoui'nin en çok bilinen televizyon yapımı ise es Princes et Les Princesses de l'Amour yani Aşkın Prensleri ve Prensesleri yarışmasıydı. Güzel kadınların ve yakışıklı erkeklerin yer aldığı yarışmada Sara Arfaoui prenses ödülüne layık görülmüştü.

Sara Arfaoui hakkında sorulan diğer sorulara da bir göz gezdirelim.

ÖNERİ İÇERİK: EMRE CAN KÜRT MÜ?

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 44

Sara Arfaoui İnstagram adresi nedir?

Sara Arfaoui İngiltere sonrasında İspanya'da yaşamına devam ediyor. Güzel model hem güzel şehirlerde lüks hayat sürmesi hem de bir futbolcu eşi olması nedeniyle sosyal medyalarda sürekli ilgi çekiyor.

Sara Arfaoui'nin özel yaşamını merak edenler ve İnstagram'dan takip etmek isteyenler sürekli İnstagram adresi hakkında arama yapıyorlar. Sara Arfaoui'nin İnstagram adresi saraguendogan'dır. saraguendogan tıklayarak kendisinin İnstagram adresine ulaşabilirsiniz.

Sara Arfaoui ve İlkay Gündoğan çocukları var mı?

Sara Arfaoui hakkında merak edilen sorulardan bir taneside çocuğu olup olmadığı sorusu. İkilinin bir erkek çocukları var. Kais ismini verdikleri Gündoğan ailesinin en küçük ferdi 16 mart 2023'te hayata gözlerine açtı. Kais şuan 1 yaşında.

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 55

Balıkesir'de düğün

Sara Arfaoui ve İlay Gündoğan çifti ile ilgili dikkat çeken bir başka özellik ise ikilinin düğünlerini Balıkesir'de yapmış olmaları. Ünlü model ve ünlü futbolcu olan bu çift İlkay Gündoğan'ın asıl memleketi olan Balıkesir Dursunbey ilçesinde bir düğün gerçekleştirdi.

2022 yılının 4 temmuz günü gerçekleşen düğün Türk adetlerine göre yapıldı. Gelin ve damat davetliler önünde dans ederek düğünde doyasıya eğlendi. Bu düğünün Gündoğan ailesinin isteği üzerine Dursunbey ilçesinde gerçekleştiği bildirildi.

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Sara Arfaoui Ne Iş Yapıyor 66

Bu tür içeriklerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeyi unutmayın...

Kaynak: Hatice Zeybek