Victor Osimhen'i tribünden indiren kim? Adı ne? Fazlı Şahin kimdir? Victor Osimhen'i tribünden indiren kim? Adı ne? Fazlı Şahin kimdir?

Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan İspanyol devi Barcelona'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın Fenerbahçe’ye transfer olacak iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Transfer işlemleri için baba İrfan Gündoğan ile görüşmelere başlandığı iddia ediliyor. Peki İlkay Gündoğan’ın babası irfan Gündoğan kimdir?

İlkay Gündoğan'ın babası İrfan Gündoğan kimdir? 

İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan 1979 yılında Almanya’ya işçi olarak Türkiye’den gitti. Yıllar sonra Türkiye’ye kalıcı olarak dönem İrfan Gündoğan Torbalı’ya yerleşti. İnşaat sektöründe çalışan İrfan Gündoğan bir yandan da menajerlik şirketini yürütüyor. Ayten Gündoğan ile evliliğinden ikiside futbolcu olan İlker ve İlkay adında iki oğlu vardır. Balıkesir'in Dursunbeyi lçesinden olan Gündoğan ailesi, İlkay Gündoğan'ın Sara Arfaoui ile olan düğününüde burada yapmıştır. Toplamda 2 bin davetlinin olduğu düğünde siyasetçilerden futbolculara birçok tanıdık isim yer aldı.

İrfan Gündoğan, oğlu İlkay Gündoğan’ın Fenerbahçe transferi için birebir ilgilendiği iddia ediliyor. İlkay Gündoğan'ın dedesi de Almanya'da Kuzey Ren-Vestfalya'daki Gelsenkirchen de maden işçisi olarak çalışmıştır. 

Muhabir: Erdinç Alkan