Ekranların en çok sevilen ve ilgi gören Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisi ikinci bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yayınlanmaya başladığından beri çok konuşulan dizi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem oynadığı dizide Hazar Ergüçlü’nün oynadığı karakter sosyal medyada çok konuşuldu.

İnci Taneleri Pavyon Sahibi Kamuran Deniz Erdoğan Kimdir

Dizi ikinci bölümüyle devam ederken hikayenin nasıl gelişeceği de merak edilmektedir.Dizinin ikinci bölümünde Dilber karakterinin patronunun Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Deniz Erdoğan olduğu ortaya çıktı. Deniz Erdoğan dizide Dilber’in çalıştığı pavyonun sahibi Kamuran Abi olarak göründü.

İnci Taneleri Pavyon Sahibi Kamuran Deniz Erdoğan Kimdir (1)

Ferdi Kadıoğlu Türkçe bilmiyor mu? Anne ve Babası kim? Aslen nereli? Ferdi Kadıoğlu Türkçe bilmiyor mu? Anne ve Babası kim? Aslen nereli?

Hazar Ergüçlü ile Deniz Erdoğan'ın konuşma sahnesi çok ilgi gördü. Kamuran karakterini canlandıran Deniz Erdoğan sevenleri tarafından yoğun ilgi gördü. Deniz Erdoğan'ın hayatı sevenleri tarafından merak edildi.

İnci Taneleri pavyon sahibi Kamuran Deniz Erdoğan kimdir? 

İnci Taneleri dizisinde ki Kamuran karakterini Deniz Erdoğan oynamaktadır. Merak edilen sorulardan biri de Deniz Erdoğan kimdir? 

Deniz Erdoğan, 1972 yılının 2 Kasım’ında Hakkari’de doğdu. Bir besteci ve oyuncu olarak Organize İşler (2005), Vizontele (2001) ve Neşeli Hayat (2009) gibi filmlerle ün kazanmıştır.

Ünlü oyuncu sosyal medyadan uzak hayatını devam ettirmektedir. 

Deniz Erdoğan'ın rol aldığı yapımlar

  • Vizyontele
  • Organize işler
  • Neşeli hayat
  • Yüz yüze
  • İnci Taneleri
Kaynak: Haber Merkezi