Edirne'de heyecanla beklenen 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde gelecek yılın ağalık ihalesi tamamlandı. İhalede iş insanı Ufuk Özünlü, 34 milyon 571 bin 952 liralık rekor teklifle ağalık unvanını kazandı. Bu rakamla Ufuk Özünlü, Kırkpınar tarihindeki en yüksek ağalık ihalesini de kazanmış oldu. Kırkpınar'ın yeni ağası seçilen iş adamı Ufuk Özünlü'nün kim olduğu, kaç yaşında, nereli gibi soruların cevaplarını sizler için yanıtlamaya çalışacağız. İşte detaylar...

İş insanı Ufuk Özünlü kimdir kaç yaşında?

Sarayiçi Er Meydanı'nda heyecan dolu anlar yaşandı. Başpehlivanlık çeyrek final güreşlerinin ardından Kırkpınar Güreş Ağalığı ihalesi gerçekleşti. 4 altın kemerli ve 15 yıllık ağalık deneyimine sahip Seyfettin Selim, iş insanları Ufuk Özünlü ve Ömür Bodenstaff ihaleye katılarak ağalık sembolü koçu olmak için mücadele etti.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ağalığın taşıdığı cesurluk, mertlik, yürek, vatan ve millet sevgisi gibi değerlere vurgu yaparak bugüne kadar ağalık yapan tüm isimlere teşekkürlerini iletti. Akın tarafından 23 milyon liradan açılan ihalede, ağa adaylarından Selim ve Bodenstaff bir süre çekişmenin ardından ihaleyi Ufuk Özünlü'ye bıraktı.

A A 20240707 35082116 35082108 664 T A R I H I K I R K P I N A R Y A G L I G U R E S L E R I G U R E S A G A L I G I I H A L E S I Y A P I L D I 1200X783

Ufuk Özünlü, verdiği 31 milyon 571 bin 952 liralık teklifin sembolik bir anlamı olduğunu da açıkladı. 57'nin Sinop'un plaka kodu, 1952'nin ise babasının doğum yılı olduğunu belirten Özünlü, Kırkpınar'a yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Kırkpınar'ın 664. Ağası olarak Ufuk Özünlü tarihe geçti!

CHP başkanı Özgür Özel'de, Özünlü'ye memleketi Manisa'nın plakasını simgelemesi açısından 45 milyon 571 bin 952 liraya çıkarması halinde ağalığa iyi bir giriş yapacağı yönünde teklifte bulundu. Özünlü de "Doğduğumuz yer değil ama doyduğumuz yerin İstanbul'un plakasını vererek peyi 34 milyon 571 bin 952 liraya yükseltiyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise  "Bereketi bol olsun, hayırlı olsun." dedi. 

Hizbullah'tan işgal atlındaki Kudüs'e saldırı Hizbullah'tan işgal atlındaki Kudüs'e saldırı

DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI!

Tribünleri selamlayan Ufuk Özenli, 30 metrekarelik metrekarelik Türk bayrağı, Kırkpınar başcazgırı Şükrü Kayabaş'ın sunumu ve marşlar eşliğinde meydanda dolaştırıldı. Tribünlerdeki seyirciler de ayakta selamlayarak alkışladı. 

İş adamı Ufuk Özünlü kimdir kaç yaşında? Özünlü damper kimin?-2

Kırkpınar'ın 664. ağası seçilen iş adamı Ufuk Özünlü'nün kim olduğu ve kaç yaşında olduğu oldukça merak ediliyor. Ufuk Özenli aslen Sinoplu olduğu bilinmektedir.  Özünlü Damper Karoser ve Çelik Konst. San. Tic. Ltd. Şti. sahibi babası Zeki Özünlü'dür. Ufuk Özünlü ise Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Ufuk Özünlü'nün biyografisi hakkında çok bilgi bulunmamaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi