2022 yılında Borazanlar Mahallesi'nde komilik ve garson olarak e başlayan Öztürk, bir süre sonra Kılıç ile anlaşmazlık yaşamaya başladı ve işten çıkarıldı. Bu durum Öztürk'ü motive etti ve hırsını işe dönüştürerek para biriktirmeye başladı. 2023 Temmuz ayında ise babasının da desteğiyle kovulduğu işyerini satın almayı başardı.

A W241232 05

Başarısını hırsına ve azmine bağlayan Öztürk, dükkanında kazandığı ilk parayı da duvara astı. Yöresel lezzetler sunan restoranda, Öztürk kısa sürede Bolu'nun en sevilen mekanlarından biri haline geldi.

A W241232 04

"Burada çalışırken kovuldum"

Melisa Öztürk, "2022 yılının başlarında buraya işe başlamıştım. Çok uzun dönem burada çalıştım. Komilik, garsonluk yaptım. Burada çalışırken Kadir bey müdürümdü. Burada çalışırken kovuldum. Kadir beyle kavga etmiştik. Beni kovdu. Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu. Aslında burayı satın almamda Kadir biraz tuzu biberi oldu. Hayatta zaten hırslı birisiyim. 2023 yılının Temmuz ayında da burayı devraldık”  dedi.

A W241232 10

Kızının başarısıyla gurur duyan baba Bahattin Öztürk ise "Kızım bana bu süreçten bahsetmişti. Kadir Bey ile tartışmıştı ve işten ayrıldığını söyledi. Ondan sonra azmetti, çalıştı ve burayı devraldık. Kızımı bu konuda tebrik ediyorum" diye konuştu.

A W241232 02

Manisa'da temizlik işçisi, para dolu çantayı zabıtaya teslim etti! Manisa'da temizlik işçisi, para dolu çantayı zabıtaya teslim etti!

İşten çıkararak Öztürk'ün önünü açtığını söyleyen Müdür Kadir Kılıç ise esprili bir şekilde  “Ona kovmak demeyelim de ben geleceğini gördüm. Burayı satın alacağının farkındaydım o zamanlar. Sadece işten çıkarttık önünü açtık. Hırslı bir çalışandı. Benim ayağım kaymasın diye sektörde kendisini egale ettim. Aramızda herhangi bir kırgınlık yok" dedi.

Kaynak: İHA