Julia Looman, motor sporları dünyasında tanınan bir isim olan Kenan Sofuoğlu ile evlidir. Hollandalı ve Cezayirli kökenlere sahip olan Looman'nın ailesi, Hollanda'da tatil köyleri kuran bir şirketin sahibidir. Peki, Julia Looman kimdir? Ailesi hakkındaki bilgiler neler? Sizler için araştırdık…

Julia Looman Kimdir

Julia Looman Kimdir?

Kenan Sofuoğlu'nun eşi Julia Looman'dır ve çift 2014 yılında evlenmiştir. Looman Hollandalı olup annesi Cezayirli, babası ise Hollandalıdır. 2012 yılında nişanlanan Sofuoğlu ve Looman, Barselona'da bir düğün yemeği düzenlemişlerdir. İlk çocukları Hamza 14 Mart 2015'te doğmuştur. Ancak 2 Mayıs 2015'te beyin kanaması geçirip yoğun bakıma alınmıştır.

Kenan Sofuoğlu, 16 Temmuz 2015'te sosyal medyadan yaptığı açıklamada Hamza'nın sağlık durumunun kötüye gittiğini bildirmiştir ve 26 Temmuz 2015'te Hamza'nın vefat ettiğini duyurmuştur. Çiftin ikinci çocukları Mahir ise 21 Nisan 2016'da dünyaya gelmiştir. Ayrıca Lila adında bir çocukları daha vardır. Tüm bunlara ek olarak Kenan Sofuoğlu eşi kimdir sorusuna dair daha pek çok detay merak edilmektedir.

Julia Looman İkizi

Julia Looman kardeşi kendisinin ikizidir. Hatta Kenan Sofuoğlu bu durumla ilgili komik bir anısını şu ifadelerle paylaşmıştır:

  • “Bir kız beğendim ve yazışmaya başladım. Anneme de Fransa'da gösterdim, çok beğendi ve 'bu kızı kaçırma' dedi. Gerçek sonradan ortaya çıktı. Meğer benim yazıştığım kız bu gösterdiğim değil, tek yumurta ikiziymiş. Abi nerden bileyim acayip benziyorlar! Aslında Julia'yı beğenmiştim ama yanlışlıkla kardeşiyle mesajlaşmışız, yazışmışız. Skandal!”

Julia Looman Dini

Kenan Sofuoğlu'nun eşi Julia Looman Cezayir asıllı bir Müslümandır ve Hollanda'da büyümüştür. Çift, 2014 yılında dünya evine girmiştir. Julia Looman ailesi ise sıklıkla merak edilmektedir. Annesi Cezayirli, babası Hollandalıdır.

Julia Looman Kimdir-1

Julia Looman Çocukları

Julia Looman kimdir sorusu dahilinde ünlü çiftin çocukları da merak edilmektedir. İlk çocukları 2015 yılında doğmuştur. Ne yazık ki doğumdan sonra beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınan minik bebek, hayatını kaybetmiştir. Olaydan sonra çiftin Mahir Sofuoğlu, Zayn Sofuoğlu ve Lila Sofuoğlu adında çocukları olmuştur.

Julia Looman Serveti

Kenan Sofuoğlu’nun eşi Julia Loompart’ın ailesi Hollanda’da tatil köyleri yapan bir firmanın sahibidir. Servetleri ise tam olarak bilinmemektedir. Kenan Sofuoğlu eşinin ailesine ait en büyük hobi ise motor yarışlarıdır.

Hollandalı Roompot Şirketi’nin ortaklarından olan kayınvalide Abdoun, geride bıraktıkları zor günlere rağmen sezonu zirvede tamamlayan damadına jest yaparak Ferrari marka son model bir otomobil siparişi bile vermiştir. Julia Looman babası hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Seray Sever Eşi Kim? Eray Sünbül Kimdir? Ne İş Yapar? Aralarında Kaç Yaş Var? Seray Sever Eşi Kim? Eray Sünbül Kimdir? Ne İş Yapar? Aralarında Kaç Yaş Var?

Julia Looman Kimdir 5

Kenan Sofuoğlu Julia Looman ile Nasıl Tanıştı?

Zamanında Julia Looman, Türkiye'ye geliş hikayesini ve Kenan Sofuoğlu ile tanışma sürecini herkesle paylaşmıştır. Hollanda'dan Türkiye'ye geldiğini ve ailesinin Cezayirli ve Hollandalı kökenlere sahip olduğunu belirtmiştir. Toplantı-organizasyon yönetimi bölümünden mezun olan Looman, ailesinin Hollandalı genç sporculara yarışlarda sponsor olduğunu ve Kenan ile bu ortaklık sayesinde tanıştıklarını ifade etmiştir.

İkiz bir kız kardeşi olduğunu ve 2010 yılında Kenan Sofuoğlu’nun Hollanda'da ailesinin de sponsor olduğu bir yarışta ikiziyle tanıştığını anlatmıştır. Kenan Sofuoğlu, bu tanışmanın ardından Julia Looman'a Facebook'tan bir arkadaşlık talebi göndermiş ve kısa bir mesajla iletişime geçmiştir. İlk başta kim olduğunu anlayamayan Julia Looman ikizine danıştıktan sonra Sofuoğlu'nun aslında onunla değil, ikiziyle tanıştığını öğrenmiştir.

Ancak bir yıl sonra Kenan Sofuoğlu'nun MotoGP şampiyonasında yarışacağı belli olunca ünlü motorcu tekrar Julia Looman ile iletişime geçmiştir. Türkiye'ye geleceğini ve kimseyi tanımadığını söyleyen Sofuoğlu, müstakbel eşi ile böylece daha sık görüşmeye başlamıştır.

Yarışlar sona erdikten sonra Kenan Sofuoğlu Türkiye'ye dönmüş ve bir süre sonra Julia Looman'ı da davet etmiştir. Henüz sevgili olmasalar da farklı yerleri görme merakı nedeniyle kendisi daveti kabul etmiştir. Sofuoğlu'nun ailesi, Türkiye'ye gelme sebebinin Kenan ile evlenmek olduğunu düşünse de Looman ilk etapta sadece burayı gezip görmek için geldiğini ifade etmiştir. Ancak birkaç ziyaretin ardından sevgili olmuşlardır.

Bu haberimizde sizin için Julia Looman kimdir sorusunu yanıtlandırdık

Muhabir: Aylin Ateş